изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ



ОВЕН - С помощта си ще се чувствате полезни и нужни, не я спестявайте никому, за да сте щастливи. Откриват ви се добри перспективи и за личен напредък.

ТЕЛЕЦ - Възползвайте се от благоприятното развитие на нещата, бъдете последователни и обмисляйте действията си. Не пренебрегвайте добро предложение, а приемете.

РАК - Ново запознанство ще предизвика у вас смесени чувства. Ако то е свързано с бизнес-делата ви не си позволявайте разголване на душата. Действайте според плановете си.

ЛЪВ - Зад успеха ви стоят хора, чиято помощ остава в сянка. Шансът да сте на върха го дължите и на тях. Бъдете толерантни и не вгорчавайте живота им с недостатъците си.

ДЕВА - Диета или друг хранителен режим би ви помогнал да облекчите здравословни страдания и да върнете формата си. Сили ще са ви нужни за нарастващите ангажименти.

ВЕЗНИ - С чужда помощ ще се избавите от притесненията си и ще повярвате на обща идея. Ако се захванете с реализацията й ще стабилизирате значително финансите си.

БЛИЗНАЦИ - Денят за някои се свързва с пътувания, за други с доходни начинания. Насочете предпочитанията си към обогатяваща ви информация, касаеща работата ви.

СКОРПИОН - Не рискувайте излишно, но решенията ви трябва да са смели и аргументирани. С позитивно мислене и отношение към другите ще стигнете по-скоро до целта си.

СТРЕЛЕЦ -  С увереност ще пристъпите към реализация на делата си и ще получите свидетелства за правилният ви избор. Новостите около вас ще ви подготвят за следващи ходове.

КОЗИРОГ - Въпроси от служебен характер ще изострят сетивата ви към повече прозрачност и общо одобрение. Споделете притесненията си и ще намерите решение на проблема.

ВОДОЛЕЙ - На дневен ред ще възникват въпроси, които сте считали за приключени. Колективните решения ще са важни и е добре да настоявате за скорошното им прилагане.

РИБИ - Част от вас ще започнат работа по нов проект и това ще ги обнадежди, че скоро ще подобрят финансовото си положение. Щастливи събития ще изненадат Рибите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди