изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:03 EEST
Жените предпочитат шоколад вместо секс    
ЛюбопитноПоложението на Острова никак не е розово. Откакто Дейвид Бекъм и Виктория се изнесоха от Англия преди няколко години, коефициентът на сексапилност на тази иначе благородна страна спадна почти до нула.

Това не го мислим ние, а го твърдят британски учени, които направили изследване на тема „Какво искат жените повече – секс или шоколад“.

Вярвате или не, отговорът бил шоколад.

Това са го заявили 12 милиона жени или 53% от нежните поданички на Кралицата.

Осемдесет и девет процента от тези 12 милиона жени са признали, че изпитват физическа нужда от шоколад или казано с техните думи „примират за нещо сладко“.

Една от пет не може да изкара без какаовото удоволствие повече от ден.

За 37 процента от жените яденето на шоколад е част от деня и се чувстват ограбени и тъжни, ако нещо се случи и не получат дневната си „доза“.

И за да не си помислите, че жените са шокахолички (пристрастени към шоколад), а мъжете само за секс си мисля, ще ви кажем и резултатите при мъжете – една трета от тях също се радват на „нещо сладко“, също както жените.

Оказва се, че двата пола ядат горе долу еднакво количество шоколад средно на седмица – шест блокчета, но жените признават чистосърдечно, че умират за сладко, докато мъжете са по-притеснителни в това отношение.

Две три от жените ядат шоколад когато не са в добро настроение, докато мъжете ядат сладко когато имат нужда от енергия или са просто гладни.

Макар изследователите да не дават обяснение за странните резултати, ние сме на мнение, че страстта към шоколада идва от липсата на качествен секс на Острова.

Както сме говорили много пъти, и шоколадът, и сексът увеличават производството на хормони на щастието и за това се чувстваме привлечени от секса (или шоколада, както е в случая с англичаните).

Сексът обаче, за разлика от шоколада, помага да изразходите около 500 калории за час, докато шоколадът само прибавя...

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Жените предпочитат шоколад вместо секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди