изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:59 EEST
Жените предпочитат мускулести мъже    
ЛюбопитноМускулестите млади мъже имат шанс да си намерят повече сексуални партньорки от по-малко изваяните представители на силния пол, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Калифорнийския университет в Лос Анджелис.

Данните от проучването показват, че мускулите на мъжете въздействат така, както пищните опашки на пауните - привличат женски екземпляри, търсещи полово зрели партньори.

\"Жените са предразположени да харесват мускулести мъже\", казва авторът на изследването Дейвид Фредерик.

Повечето досегашни изследвания са посветени на това кои женски физически характеристики са най-привлекателни за мъжете и кои професионални качества на мъжете впечатляват най-много жените. Проучванията върху предпочитанията на жените са по-малко.

Резултатите от предишни изследвания показват, че за жените по-привлекателни са финансовият потенциал и готовността за обвързване на мъжете.

Данните от настоящето изследване обаче сочат, че от значение са физическите характеристики. Когато става за дума за флирт, жените предпочитат мускулестите мъже, защото ги намират за по-сексапилни. Когато търсят сериозен партньор обаче, представителките на нежния пол стават подозрителни към притежателите на големи бицепси, защото те не се вписват в представите им за романтика. БТА

actualno.com

 


Сходни връзки

Жените предпочитат мускулести мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди