изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:23 EEST
Адриана - безкрайното очарование и бразилска жега    
ЛюбопитноТя е просто прекрасна и невероятна, един от ангелите на Victoria's Secret и четвъртият най-печеливш топмодел в света (6 млн. долара за изминалите 12 месеца). Естествено и останалите 3 са от групата на Ангелите, но сега няма да ви занимаваме с тях.

Име: Адриана Лима
Националност: бразилка
Коса: кестенява
Очи: синьо-зелени
Дата на раждане: 12 юни 1981
Място на раждане: Салвадор, Бразилия
Височина: 178 см
Мерки: 85-58-90
Агенция: DNA Models

Наричат я манекенката с най-невероятните очи в света, краката й са безкрайнооо дълги, като родните бразислки плажове. (Малко тъпо сравнение, но не можем да намерим думи да опишем Адриана).

Адриана е родена на 21 юни 1981 година в Салвадор, който се намира в източния бразилски щат Баия.

Тя е единствено дете в семейство на социални работници. Когато е била на 6 месеца, баща й напуска семейството и от тогава майка й е най-близкият човек в живота й.

Бразилската перла започва своята кариера в ранна тийнейджърска възраст. Тя е открита от моден агент, когато е на 13, пазарувайки в голям търговски център в родния Салвадор. На 15 тя печели и първият конкурс и само 3 години след това тя се мести в Ню Йорк, където подписва и първият си договор с Elite Models.

Въпреки огромният прогрес, който изживява кестенявата красавица, славата тепърва започва. Тя се появява няколко пъти на кориците на Vogue, GQ, ELLE и Harper's Bazaar. Адриана Лима също така може да се похвали, че е „разхождала“ по подиумите колекциите на Vera Wang, Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Fendi, Ralph Lauren и Valentino.

Други забележителни постижения на Адриана са появата й в календара на Pirelli през 2006 година, и няколко рекламни клипа за Телеком Италия и BMW.

Но въобще не си въобразявайте, че манекенките са тъпи, защото госпожица Лима владее перфектно 3 езика – родният португалски, а също испански и английски. Освен това тя обожава да чете романите на своя любим автор и не кой да е, а колумбийският класик Габриел Гарсия Маркес (все пак не е Паулу Куелю, нали)

Всеизвестен факт е, че тя е много притеснителна и е споделяла пред медиите, че е получила първата си целувка, когато е била на 17, а наскоро в интервю пред елитното модно списание GQ тя сподели, че все още е девствена и смята да прави секс, едва след като се омъжи.

Въпреки слуховете тя отрича да е била сгодена за Лени Кравиц и определя техните взаимноотношения като чисто приятелски. За никого не е тайна също така, че тя е имала връзка с бейзболиста Дерек Джетър, както и с принц Ванцеслаус от Лихтенщайн.

В последната годишна класация на мъжкото списание FHM за стоте най-сексапилни жени в света, Лима се нареди на седмо място, а според нас можеше и по-добре да е. Освен да заслепява с красотата си, звездната манекенка се занимава с благотворителност като подпомага дом за деца лишени от родителски грижи в родния й град Салвадор. http://www.tialoto.bg



 


Сходни връзки

Адриана - безкрайното очарование и бразилска жега | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди