изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:30 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАДЪРЖАХА МИТНИЧАР ЗА КОНТРАБАНДА НА АВТОМОБИЛИ    
ЛюбопитноИлия Романов - 40-годишен от Добрич, митничар на ГКПП - Дуранкулак, е задържан вчера при съвместна операция на Националната служба за сигурност и РДВР - Добрич, съобщиха от полицията. Установено било, че Романов, в качеството си на служебно лице - митнически инспектор, на 16 ноември м.г. е легализирал контрабанден внос на лек автомобил. Той изготвил документ с невярно съдържание - попълнил транспортен лист на името на Евгени Тинков Георгиев /син на Тинко Георгиев - един от съдържателите на хотел \"Здравец\" в Албена/, с които удостоверил, че същият е влязъл в страната през Дуранкулак с \"Мицубиши 3000 GT\", на стойност 30 млн. лв.

СПИРАТ ПОЩЕНСКИЯ ВАГОН

От 15 август ще престане да пътува пощенския вагон до Добрич, научи НДТ от генералния директор на \"Български пощи\" - Добрич, Добромир Янушев. Това е в съответствие в корпоративната структура на държавното дружество и окрупняване на разпределителните пощенски възли. С това в Добрич вече няма да има възел, а той ще е свързан с разпределителния център във Варна, откъдето ще се получават ежедневно колетите и писмата.
НДТ - 13 август 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАДЪРЖАХА МИТНИЧАР ЗА КОНТРАБАНДА НА АВТОМОБИЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди