изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:28 EEST
МАГИСТРАЛКИ ВЪВЕДОХА НОВ ПОЧИН В ЗАНАЯТА    
ЛюбопитноМургави работнички по международен път Е-95 са въвели ноу-хау в предлагането на платена любов и реклама на туристическата индустрия у нас, съобщи за НДТ виден бизнесмен от Добрич. Мъжът вчера, докато пътувал със скъпата си кола в отсечката между Балчик и Оброчище, видял жриците на любовта, които били равномерно разположени по пътя, но странното било, че момичетата били в поза \"партер\" и на всеки преминаващ автомобил показвали голи дупета.

Бизнесменът така и не можал да оплакне око, защото пътувал със съпругата си, но пък коментира за читателите на НДТ, че такъв почин досега, предвид богатия му опит и чести пътувания в чужбина, не бил виждал. Той сподели, че това е нов начин да бъде правена реклама на туристическия бизнес у нас, тъй като в развитите държави във всеки хотел може да се ползват услуги на компаньонки срещу заплащане. От друга страна, според него, това ще доведе до намаляване катастрофите по пътищата, ако се наложи като масова практика, защото поне мъжете шофьори няма да настъпват педала на газта. Той добави, че няма да бъде лошо да се обмисли и специален пътен знак, който да указва работните места на момичетата, за да може водачите да намалят скоростта.
 


Сходни връзки

МАГИСТРАЛКИ ВЪВЕДОХА НОВ ПОЧИН В ЗАНАЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди