изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:45 EEST
Бриго Аспарухов - кандидат-кметът на БСП в София    
ПолитикаБриго Аспарухов спечели балотажа за кандидат-кмет на София с 2 гласа, предаде БНТ. При балотажа той събра 26 гласа, а неговият съперник Георги Кадиев - 24.

Битката беше оспорвана, тъй като по време на днешното заседание на градския съвет на БСП изненадващо беше предложен и трети кандидат - Тихомир Стойчев, бивш шеф на ЦСБОП. При първото гласуване Бриго Аспарухов получи 24 гласа, Георги Кадиев - 21, а Тихомир Стойчев - 9, предаде БГНЕС.
Стоян Сталев съобщи, че отказва да участва в битката. Овчаров пък благодари за оказаното му доверие и мотивира отказа си да участва в изборите с това, че неговата кандидатура не би получила необходимата подкрепа, за да победи Бойко Борисов.
“Аз съм до такава степен съм омазан, че по никакъв начин това не може да бъде изчистено през следващите няколко седмици”, коментира Овчаров, цитиран от Bulgarian post. Той благодари и на външния министър Ивайло Калфин, който е приел да бъде кандидат за кмет, но впоследствие се е отказал.< http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Бриго Аспарухов - кандидат-кметът на БСП в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди