изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:19 EET
РОДИТЕЛИТЕ НА БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ОТ ДОБРИЧ ИСКАТ ОТЧЕТ ОТ РУМЕН ПЕТКОВ    
Ред и сигурностРодителите на безследно изчезналите от Добрич млади хора настояват вътрешният министър Румен Петков да направи отчет пред тях и да ги уведоми какво е свършено до момента. Това заяви пред журналисти майката на водещата се в неизвестност от 30.04.1998 г. Румяна Димитрова, Кръстинка Димитрова.

Тя добави още, че на многократните й запитвания след срещата с министър Петков в Добрич на 31 януари тази година, от ОД \"Полиция\" не са им дали до момента никаква информация. \"Писах и на министър Петков, защото той тогава обеща, че след три месеца отново ще се срещнем и ще ни информира, но освен едно писмо, което е разписано от него, но в което нищо не ми се казва, нямам никаква яснота\" - добави още Кръстинка.
17 са случаите на безследно изчезнали млади хора от 1992 г. досега, а Румен Петков е поредният министър, обещал разкриване на случаите. И до днес обаче родителите на младите хора очакват да научат нещо от някъде за децата си, като не губят надежда, че те може да са живи някъде.
 


Сходни връзки

РОДИТЕЛИТЕ НА БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ОТ ДОБРИЧ ИСКАТ ОТЧЕТ ОТ РУМЕН ПЕТКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди