изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:17 EEST
ЩЕ СЪДЯТ СВОДНИК ОТ ДОБРИЧ, ТРИ МОМИЧЕТА МУ ИЗКАРАЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРО В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ    
Ред и сигурност

34-годишният Шабан Неджиб Ахмед ще бъде съден за трафик на жени с цел проституция, съобщи говорителят на Районната прокуратура в Добрич Свилена Костова. Срещу него има повдигнати девет обвинения - за това, че от декември 2004 година до септември 2006 година неколкократно е извеждал три момичета от Силистра, Айдемир и Добрич с цел проституция. За това време те му се отчели с десетки хиляди евро.



С различни превозни средства труженичките били транспортирани до Манхайм и Франкфурт в Германия и до Сент Куентин във Франция, където девойките извършвали развратни действия по тяхно желание. Те престоявали не повече от три месеца и се връщали в България. После пак заминавали да припечелват зад граница.

Първоначално Шабан извел момиче от Айдемир, което било родено през 1986 година. Превел го през границата с автобус и го оставил да проституира в сграда в Манхайм. Там девойката се отчитала всяка вечер. По-късно дошло и друго момиче, което е от Силистра. Била с три години по-голяма от първата му работничка. Неин познат я изпратил, като й казал, че може да отиде при Шабан. По същото време проститутката от Айдемир започнала да изкарва пари във Франция. После там пратил и силистренката. Една от двете изминавала разстоянието с влак, за да отчете оборота.

В края на 2005 година сутеньорът срещнал момиче в Добрич, родено през 1973 година, което си изкарвало прехраната като проститутка. Тя се съгласила да отиде в Германия и през януари 2006 година била транспортирана до Франкфурт. Шабан ходил да прибира парите от нея, но жената преустановила взаимоотношенията между тях, тъй като той не изпратил пари на майката на проститутката, както обещал преди това.

В обвинителния акт се казва още, че през май м.г. момичето от Силистра отново отишло да проституира във Франция. Този път се придвижило със самолет, на който се качило от Турция. Върнало се в страната след три месеца. През декември Шабан отново решил да изведе двете си труженички. Минали през ГКПП - Кардам, но на австрийско-немската граница не били допуснати да влязат в Германия. Девойките били насочени към Полша. Там се качили в самолет и отишли във Франция, където били заловени от местните полицаи. Проститутките били депортирани на 20 ноември 2006 година.     

Шабан Ахмед е бил осъждан за блудство, управление на автомобил след употреба на алкохол и за нанасяне на средна телесна повреда, но през 2004 година бил реабилитиран. В момента е под домашен арест. Ако бъде признат за виновен, може да лежи в затвора от 5 до 10 години и да получи глоба до 15 хиляди лева. НДТ 

 


Сходни връзки

ЩЕ СЪДЯТ СВОДНИК ОТ ДОБРИЧ, ТРИ МОМИЧЕТА МУ ИЗКАРАЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРО В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди