изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:37 EET
Сексът на открито е отново на мода    
ЛюбопитноВ Западна Европа най-много си падат по любов на открито. Старата нова мода за сексуални приключения на тиферич отново завладява търсачите на силни усещания. Това стана ясно от анкета на немското еротично списание \"Сексмагазин\".

\"Къде обичате да го правите най-често?\", питат от медията своята аудитория. За почти 41 процента няма нищо по-приятно от любовните изпълнения сред природата. Това обяснява увлечението на порнопродуценти по снимките в гората или край басейна.

Половината от филмите за възрастни с клеймо \"Германия\" съдържат сцени в натурална обстановка, сочи изследване, цитирано в същото издание. Явно, че за немците интимните контакти в естествена среда са хит.

13,01 на сто отговарят, че им е все едно къде ще палуват, стига никой да не ги притеснява. 12,72 процента пък го предпочитат под душа или във ваната. Близостта до водата, изглежда, предразполага наследниците на Гьоте да се чувстват като едно не само с партньора, но и със стихиите и вселенския кръговрат. Диктатът на природата в сексуалния живот на германците е непоклатим.

На следващото място в своеобразната класация са феновете на друга швабска мода в екстравагантните еротични практики. Кабинките за преобличане в моловете са любимо място за отдаване на ласки на цели 10,12 процента от интервюираните.

Едва след това се нарежда добрият стар креват. Едва 6,65 процента все още предпочитат да изживяват плътски наслади под завивките в спалнята си. За 5,78 няма по-добро място от дискотеката, а 4,62 на сто си падат най-много по класическото обладаване на любимия в автомобила.

На пода, изглежда, не е нито особено възбуждащо, нито безкрайно удобно. 3,47 са готови да остържат колене в килима, за да си доставят удоволствие. На последно място се нарежда канапето. Читателите на немския \"Сексмагазин\" са единодушни, че това е крайно неудобна арена за бурни прегръдки.

standartnews.com

 


Сходни връзки

Сексът на открито е отново на мода | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди