изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:14 EET
Спорят дали кулите-близнаци са взривени отвътре    
По светаАмерика сама е взривила кулите на Световния търговски център. До този извод са стигнали група експерти в състав от 130 инженери и архитекти от САЩ. Днес те ще огласят своя петиция до Конгреса на САЩ, пише „Комсомолская правда”, цитирана от БГНЕС.

Експертите са убедени, че катастрофалното срутване на кулите-близнаци е било „подготвен демонтаж” с използване на взривни вещества, а не пряко следствие от тарана срещу сградите на два самолета с терористи-самоубийци. Експертите потвърждават своите сензационни изводи с подробен анализ на фото и видеоматериали, многобройни свидетелства на очевидци. Очевидно това е бил професионален демонтаж с използване на взривни вещества, казва Ричард Гейдж от американския институт на архитектите. „На всички е известно, че подобна операция изисква сложна система на миниране. Предвид съществувалата в Търговския център система за контрол и безопасност е трудно да си представим, че всички тези работи терористите са могли да извършат безпрепятствено. Така стигаме до ужасния извод: терористичният акт може би е бил „режисиран” от правителствени кръгове в САЩ”, казва той.
В същото време Би Би Си информира за анализа на инженер Кейт Проучване, проведено неотдавна от „Ню Йорк таймс” сочи, че трима от всеки четирима американци в момента подозират, че правителството на САЩ крие истината за 9/11. Делът на съмняващите се е нараснал рязко в сравнение с 2006 г., когато само половината от населението са заявили, че не вярват на официалната версия за нападение на „Ал Кайда”.
dir.bg
 


Сходни връзки

Спорят дали кулите-близнаци са взривени отвътре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди