изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:57 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЕТЕ БОЗАЕ ОТ... КУЧКА    
ЛюбопитноОколо месец циганче бозало от кучка в Шабла,научи НДТ от очевидци на уникалния случай. Около 18-месечното дете редовно се заигравало с домашното животно, а когато се родили няколко кутрета, започнало да наблюдава как малките сучат. Оставено да играе само на двора в ромския квартал в Шабла, детето веднъж опитало от кучешката кърма. След "одобрението" й, циганчето редовно започнало да се реди заедно с кученцата на опашка пред боцките на кучката, докато родителите му сами не станали свидетели на това. Направени изследвания, не установили изменения в състоянието на детето.

20-ГОДИШНА СЕ РАЗХОЖДА С ПУШКА ЗА... САМОЧУВСТВИЕ

С незаконно притежавана пушка била спипана двайсетгодишна добричлийка на 29 септември, съобщиха от РДВР. Момичето било спряно за проверка от автопатрул около 21 часа на управлявания от него лек автомобил "Мазда". По време на проверката полицаите открили в багажника на колата пневматична пушка ИЖ, приспособена в малокалибрена, към нея имало и четири патрона 5.16 калибър. Според обясненията на Мирослава Бориславова пред полицията, тя закупила пушката от Пловдив за самочувствие и евентуално - за самоотбрана.
НДТ - 3 октомври 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЕТЕ БОЗАЕ ОТ... КУЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди