изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:55 EEST
Българин е арестуван в Италия за отвличане и изнасилване    
По светаБългаринът Симеон Симеонов, 37-годишен, бе арестуван за отвличане и изнасилване на 20-годишната Роза, съобщава днес вестник "Джорнале ди Виченца".

Според показанията на жертвата и полицейското разследване всичко започва около полунощ в събота. Роза, която е на 20 години и е жителка на Виченца, кара велосипед по булевард "Сан Феличе", когато среща един мъж. Не го познава добре, но го е виждала преди това и мисли, че може да й помогне да се снабди с хашиш.

Мъжът е Симеон Симеонов, 37-годишен, българин без установено местожителство в Италия и известен на органите на реда за дребни престъпления, извършени в средите на социални маргинали. Той предлага да й помогне и я завежда в едно кафене близо до болницата, за да търсят "доставчик", пише всекидневникът, цитиран от БТА.

След като не намират дрога в кафенето, Симеонов предлага на Роза да го придружи до дома му с обещанието да й даде търсения хашиш. Оказва се, че той живее на третия етаж в една изоставена сграда и квартирата му представлява помещение, затворено с рулетка и катинар. Там заключва девойката и настоява тя да остане при него за няколко дни, за да му прави сексуална компания.

Започва боричкане, мъжът скъсва верижката на шията на потърпевшата и я удря в лицето, като й разкървавява носа. После й нарежда да се съблече и я изнасилва в продължение на часове. Тя твърди, че била изнасилена четири пъти, след което мъжът заспал дълбоко, пояснява "Джорнале ди Виченца".

Роза решава да избяга през прозореца и скача от третия етаж, счупвайки крака си. Въпреки това успява да достигне до съседна къща и в 6 часа в неделя сутринта е уведомена полицията.

По описанието на девойката полицаите намират сградата, пред която още стоял нейният велосипед. Симеонов спял толкова дълбоко, че не чул дори разбиването на катинара. В жилището му намерили
скъсаната верижка на Роза, носни кърпички и дрехи, изцапани с кръв.

Българинът е в затвора "Свети Пий Десети" в очакване да бъде изправен пред съда, който да потвърди задържането му под стража по обвинение в отвличане, изнасилване и тежка телесна повреда. Девойката е настанена в болница със счупена челюст и фрактура на крака, като за възстановяването й ще бъдат необходими 40 дни, заключава вестникът.

btv.bg

 


Сходни връзки

Българин е арестуван в Италия за отвличане и изнасилване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.88 секунди