изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:10 EET
3 носителки на титлата Мис България са вече милионерки    
ЛюбопитноПреди години Мис България беше едно от събитията на годината. Вече не е така, защото някои момичета направиха пари на гърба на титлата, писа списание \"Слава\". Кои са трите Мис България, които според списанието станаха милионерки?

Най-известната и богата Мис България, според списанието, е Мис България 1995 - Жени Калканджиева. Преди да се яви на конкурса, който променя живота й, една от най-красивите българки е сервитьорка в столичния квартал в \"Надежда\". В момента Евгения Калканджиева-Манова държи силната модна агенция Визаж, чието име носят два салона за красота в София. Има също и фешън тв канал.
През 1998 на конкурса Мис България - Вселена изгря нова звезда - красавица с класически черти покори журито и публиката. В момента Наталия Гуркова, която от 5 години живее в ЮАР, усилено инвестира в недвижима собственост в София, според сп. Слава. Нюхът на дългогодишния й приятел Джордж, който е финансов консултант, сигурно я е насочил към големите печалби. Преди месеци тя бе засечена и да купува огромни количества бижута от екзотично муранско стъкло в София. Тогава тя сподели, че смята да отвори в ЮАР бутик и да върти бизнес в странство с доставените от тук стоки.
Ивайла Бакалова - Мис България 2001 - е и единствената от голямата тройка, която стана майка. След като посвети две години на дъщеря си Рая, тя се хвърли първо в промоутърския бизнес. След скандалите, които станаха около \"Пик Енд Мор\", днес красавицата е заложила на агенция за недвижима собственост и фирма за продажба на хотелско оборудване, които заемат здрави позиции на пазара.  dir.bg

 

 

 

 


Сходни връзки

3 носителки на титлата Мис България са вече милионерки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди