изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:54 EEST
Венета Харизанова си пада по Ники Михайлов    
ЛюбопитноDonbalon.bg продължава представянето на известни български красавици, които номинират родни и световни футболисти в различни лайфстайл категории.

Предстои да бъдат определени победителите в своеобразните класации, в които ще станат ясни футболните любимци на някои от най-желаните българки.

Сега е ред на избора на \"българската Моника Белучи\" - Венета Харизанова, която често е била обект на желание от страна на немалко футболисти.

Красавицата с пищни форми споделя, че гледа на най-популярната игра като чисто забавление и никога не би излизала с футболист само заради пари или слава.

Ето какви са футболните предпочитания на изкусителната манекенка:
Най-красив български футболист - Ники Михайлов

\"Веднъж го срещнах случайно на едно светско събитие и ми направи впечатление, че има почти перфектна физика. Освен това той притежава излъчване, което привлича жените.\"

Най-привлекателна световна звезда - Кристиано Роналдо

\"Той е някак си по детски чаровен, но същевременно от него струи мъжественост. Португалецът има харизма и мисля, че скоро може да задмине Дейвид Бекъм по популярност.\"

Най-грозен футболист - Франк Рибери

\"Наскоро го видях отблизо на някакъв билборд и се ужасих. С този белег и тези криви зъби прилича на Франкенщайн. За футбола външният вид може да не е от значение, но за жените не е така.\"

Най-секси отбор - Милан

\"Харесвам италиански тип мъже, а повечето футболисти на Милан, които съм наблюдавала, имат собствен стил и характерен чар. Предполагам, че освен на терена, жънат успехи и на нежния фронт.\"

Футболист-манекен - Паоло Малдини

\"Веднъж беше гост в едно италианско предаване, в което участвах и аз. Впечатли ме, че е галантен и знае как да се държи пред камера и мисля, че би се справил като манекен.\"

Още по темата четете в donbalon.bg.

Интервю с Венета Харизанова

 


Сходни връзки

Венета Харизанова си пада по Ники Михайлов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди