изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:25 EEST
Наша дипломатка цъфна поразголена в сайта си    
Любопитно
Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър в Дирекция \"Двустранни консулски отношения и консулска защита\" във Външното ни министерство, е публикувала свои снимки в сайта си, достойни за корицата на мъжки списания.


Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми, казва Георгиева пред днешния брой на вестник \"Монитор\". Според нея снимките били част от личния й живот и нямало значение, че са достъпни в интернет пространството. Тя потвърди, че е качила снимките в личния си сайт, защото \"няма нито порнография, нито нищо особено\". В интернет страницата на Лила Георгиева е публикувана и нейната автобиография, от която става ясно, че преди да постъпи на работа във Външно, е работила в българското посолство в португалската столица Лисабон в дирекция \"Протокол\", а от 2003 до 2004 година е секретарка на посланик Альоша Неделчев. Също в сайта е публикувано и определение за дипломатите: това е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.
Младата експертка е завършила \"Политология\" в Софийския университет \"Св. Климент Охридски\", както и магистратура по Политология и Международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон. Говорителят на Министерството на външните работи Димитър Цанчев заявява пред изданието, че не може да коментира снимките без да ги е видял.
dir.bg
 
 


Сходни връзки

Наша дипломатка цъфна поразголена в сайта си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди