изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:59 EET
НАМЕРИХА СКЕЛЕТ НА РАЗКЛОНА ЗА СЕЛО ОДЪРЦИ    
НовиниВ града се заговори за изчезналите млади хора, от полицията не дават официална информация

Според електронни медии в четвъртък миналата седмица е бил изровен скелет на жена на разклона за село Одърци по пътя Добрич-Албена. НДТ научи, че най-вероятно тленните останки са на една от безследно изчезналите млади жени през 90-те години. Заедно със скелета били намерени още ботуши и яке. Електронни медии съобщиха, че става дума за изчезналата преди 13 години адвокат Димитринка Желева. Според наши източници, става въпрос за друга от изчезналите жени. В момента проби били изпратени за ДНК експертиза в София. Едва след това се очаква да бъде съобщено чии са останките, открити миналата седмица. Според запознати, скелетът е открит не случайно, а в резултат на предприетите действия.
От свои източници НДТ научи, че в петък в полицията е била викана Недка Колева - майка на изчезналата на 2 февруари Марияна Иванова. Когато се е явила в полицията, е била отведена при медицинско лице, което й е взело кръвна проба. Жената попитала дали и на другите майки на изчезнали е вземана кръвна проба и й било отговорено, че на тях кръвни проби били вземани още през март-април.
Говорителят на ОД "Полиция" Данчо Минчев отказа официална информация по случая и заяви, че се работи.
При посещението си миналата седмица в Балчик вътрешният министър Румен Петков заяви, че след приключване на изборите ще посети заедно с главния секретар на МВР Илия Илиев Добрич, тъй като по някои от случаите има раздвижване и има подготвен доклад.
Р. Петков се срещна на 30 януари с родителите на всички изчезнали млади хора от града. 24 са случаите на безследно изчезнали от Добричко от 1993 година насам. По 17 от тях работата на полицията бе възобновена след многократни настоявания на близките на изчезналите. Последно навръх Ивановден изчезна Иван - синът на Данчо Поничката, който бе отвлечен пред очите на приятелката си. Драмата се разигра през 2005 година.
От свои източници, пожелали анонимност, НДТ разбра, че има заподозрян, който е задържан за извършеното убийство и той разкрил къде се намира изровеният скелет. НДТ
 


Сходни връзки

НАМЕРИХА СКЕЛЕТ НА РАЗКЛОНА ЗА СЕЛО ОДЪРЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди