изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:35 EET
30-ГОДИШЕН РЕЦИДИВИСТ МОЖЕ ДА ОТНЕСЕ ДО 15 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВО    
Ред и сигурност

Окръжната прокуратура в Добрич внася обвинителен акт срещу 30-годишния Димитър Николов Михайлов, който на 20 май т.г при пътно-транспортно произшествие причини смъртта на 21-годишната Цвета Дрекова. На брифинг в прокуратурата съобщиха, че младежът е карал с 3 промила алкохол в кръвта.



Около 1.30 часа в полунощ двама полицаи от Първо РПУ извършвали рутинна проверка на друг автомобил в жк “Дружба” 2, когато чули шум от форсиране на автомобилен двигател. Служителите на реда наредили на Митко да изключи двигателя, но той не се подчинил. Рязко потеглил и в резултат на това леко ударил патрулката. Полицаите започнали да преследват БМВ-то на Михайлов, който карал с бясна скорост. Колата на подсъдимия стигнала до околовръстен път “Север”, където според автотехническата експертиза скоростта била 160 км в час. Автомобилът на Димитър напуснал пътното платно, преминал през банкета и през канавка с височина 3 м и се ударил в дървета. В резултат на удара спътницата на шофьора – Цвета Дрекова, която му е била приятелка, изхвърчала на близо 20 м от колата. По-късно починала в болницата от получените черепно-мозъчни и гръдни травми. Михайлов е под домашен арест и е многократно осъждан за хулиганство и управление на МПС след употреба на алкохол. Ако бъде признат за виновен, ще получи затвор от 5 до 15 години.

Срещу него има и дело за замяна на пробация с увеличение на това наказание или замяната му с лишаване от свобода. НДТ

 


Сходни връзки

30-ГОДИШЕН РЕЦИДИВИСТ МОЖЕ ДА ОТНЕСЕ ДО 15 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди