изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:34 EEST
Утре ще бъде избрана Мисис България 2007    
Мис & Мистър
Утре ще бъде избрана Мисис България 2007. Конкурсът ще се проведе в СПА хотел “Царско село” и е организиран от Мисис България 2003 Яненка Люцканова (3-та подгласничка на Мисис Свят 2003), Теодора Колчева и Румяна Маринова – Мисис България и Мисис Глоуб 2004. Избранничката, която ще стане Мисис България 2007, ще представя страната ни на световния конкурс Mrs. World 2008, първата подгласничка лети за Mrs. Globe 2008, a втората – за Mrs. Beauty World 2008.


Конкурсът ще се проведе от 17:00ч. на 21 ноември 2007, сряда, в СПА хотел “Царско село”. Участничките ще бъдат настанени в хотела на 20 ноември и веднага започват усилени репетиции. Хореографка на сценичните им изяви ще бъде Евгения Трофимчук, която ще представи и няколко авторски танца. Тя е една от най-известните модерни хореографи и шоу-режисьори в страната си и носителка на престижната титла Мис Русия ТВ 2000. На конкурса участничките ще дефилират в 3 тура – със спортно-елегантните облекла на Rossignol, с красиви бански на модна къща Делфина и – кулминацията – с официални тоалети на световно известния дизайнер Мануел Мотта. Обувките на красавиците са специално изработени за конкурса по италиански лиценз от българската фирма Дарис. Те са от висококачествени италиански материи, естествени кожи, скъпи аксесоари и камъни и ще представят тенденциите в модата за следващия сезон. Единственият конкурс в България, който всяка година е подчинен на значима благотворителна или обществена кампания, тази година подкрепя кампанията за борба срещу рака на гърдата. В благородната кауза организаторките партнират на лидера в тази кампания в България и по света – козметичната компания Avon, която работи успешно по проблема вече повече от 15 години. Avon ще сътвори и грима на участничките в Мисис България 2007, а за косите им ще се погрижат специалистите от Магама. На финала на конкурса представители на журито ще украсят главите на най-достойните омъжени българки с уникални корони на Владора Дизайнс, които притигат специално за конкурса от САЩ. Короните са красиви и много луксозни, обсипани с бляскави камъни Сваровски. Във вълнуващия миг, в който победителките сложат короните, екзотичен дъжд от пеперуди ще обсипе сцената. Пеперудите ще бъдат предоставени за събитието специално от единствената в България ферма за живи пеперуди “Бътерфлай”. Залата ще бъде украсена с екзотични цветя на бутик за цветя Tilia, които ще потопят гостите в красивата атмосфера на един друг свят. Букети от Tilia ще бъдат поднесени на участничките, които ще спечелят специалните награди на медийните партньори на конкурса – в. Стандарт, сп. Грация, сп. Сватба, Dir.BG. Организаторките благодарят за любезното съдействие на предаването “Огледала”.
dir.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Утре ще бъде избрана Мисис България 2007 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди