изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:34 EEST
Взрив за Каратиста от Враца помля 20 апартамента    
Ред и сигурност
Самоделното взривно устройство, избухнало тази нощ във Враца, е заложено пред жилището на криминално проявения Стефан Иванов (34 г.), съобщи комисар Иван Сълов, директор на Областна дирекция "Полиция" (ОДП).


Той уточни, че Иванов е регистриран за измами и изнудване, предаде БТА. Взривното устройство е било поставено пред апартамента на Стефан Иванов, който се намира на втория етаж в жилищен блок на ул. "Дико Илиев" 2 във Враца. То е избухнало към 1 часа през нощта, като собственикът не е бил в дома си. Според БГНЕС Иванов носи прякор Каратиста.
От взривната вълна са избити вратите на апартаментите на първия, втория и третия етаж, установи репортерска проверка, както прозорците на апартамента на Иванов и съседния до него. Счупени са външните прозорци на входа от първия до последния етаж.
Щети са нанесени в различна степен на всичките 20 апартамента във входа. Там, където е избухнало взривното устройство, е повредена и плочата между първия и втория етаж. Всички апартаменти са застраховани, съобщиха живеещите в блока. Те припомниха, че в началото на годината беше запален умишлено апартамента срещу този на Стефан Иванов. Тогава пострадаха майка и дъщеря. След този случай собствениците застраховали имотите си.
От паднала врата е пострадала 67-годишната Бона Димитрова, която живее на първия етаж. Жената е със счупена ключица, няма опасност за живота й. Тя е обслужена в центъра за спешна медицинска помощ и е освободена, съобщи дъщеря й Даниела Каменова. Огледът на местопроизшествието от специалисти на ДОТИ и криминалисти завърши. Те още не са дали заключение за вида и силата на самоделното взривно устройство, съобщи комисар Иван Сълов. Работата по случая продължава.  dir.bg
 


Сходни връзки

Взрив за Каратиста от Враца помля 20 апартамента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди