изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:26 EET
Нашенката Чери върви по стъпките на Чичолина    
По света 19-годишната българка с артистичния псевдоним Cheri' е новата звезда в италианската порноиндустрия.

Според интернет-портала Tiscali Чери е последното ударно откритие на краля на порноиндустрията Рикардо Скики. Откривателят на Чичолина, Моана Поци и Ева Хенгер, на която беше и съпруг в миналото, е полудял - в професионален аспект - по българката.
Имащото богат опит в еротичните танци момиче е специализирано най-вече в lap-dance.
Скики, който е собственик на компанията Diva Futura за производство на еротични и порноспектакли, вече е издал календар с лика и тялото на българската звезда. Според портала Tiscali Чери вече е омаяла главата на Мило Корети, който е победител в последното италианско издание на “Големият брат“.
За да следи по петите българката, Мило зарязал приятелката си Гуендалина Камеса, която е друга бивша италианска участничка от риалити-предаването.
Мило и българката били забелязани по различни заведения на Изумруденото крайбрежие на остров Сардиния. Освен това Чери придружила и Рикардо Скики на последното издание на Панаира на порноиндустрията в Милано Mi Sex, където се съблякла така изкусно под ритмите на музиката, че обрала овациите на цялата публика.
В Италия Рикардо Скики се смята за пионерът в порноиндустрията, в която пробива през 70-те години на миналия век.
Дебютът си в нея той прави в действителност чрез радиопредаването “Voulez-vous coucher avec moi?“, което навремето води по Радио Луна заедно с Илона Сталер и в което говори за секс.
По време на предаването се ражда и артистичният псевдоним Чичолина, който на италиански има доста двусмислено значение. Изявите на двойката продължават и след това , чрез еротични фотографии. През 1976 дуото се показва и в изцяло “гол“ вид в една дискотека.
Две години по-късно по националната телевизия РАИ бива показан за пръв път и разголеният бюст на Чичолина, а малко след това се ражда и първото soft порно “Чичолина, аморе мио“.
През 1983 Скики и Чичолина поставят началото на агенцията за еротични модели Diva Futura, която завърта и първия италиански хард порнофилм с участието на унгарката “Telefono Rosso“ (Червен телефон). През 1987 Чичолина бива избрана за депутат чрез Радикалната партия на Марко Панела, превръщайки се по този начин в първата порнозвезда, влязла в Парламента. dir.bg
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Нашенката Чери върви по стъпките на Чичолина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди