изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:54 EEST
Човек на ГЕРБ оглави Общинския съвет в Пазарджик    
Новини
Пазарджик. Областният координатор на ПП \"ГЕРБ\" и втори в листата на партията Иван Иванов е новият председател на Общинския съвет в Пазарджик.


Бизнесменът и собственик на фабрика за детски играчки \"Ирели\" удвои резултата си от първото гласуване, събра 22 гласа на балотажа пред Димитър Събев, издигнат от Коалиция на предприемачите в града, който остана с 13-те гласа подкрепа от първия тур. Бившият кмет на общината Иван Евстатиев си направи самоотвод преди второто гласуване и така отпадна от надпреварата. Общински съветници коментираха пред радио\"Фокус\"-Пазарджик, че Иван Иванов е седнал в председателското място и с гласовете на БСП, чиято група е най-многобройната и наброява 11 души. В пазарджишкия ОбС \"герберите\" имат 5 места, следвани от Коалицията на предприемачите и Коалиция \"За Пазарджик\" с по 4-ма. ПП\"Атака\" спечели 3-ма общински съветника на изборите на 28 октомври, СДС,БЗНС, Партията на българските жени и Партия\"Либерали\"-по двама. Коалиционният партньор НДСВ завоюва 1 място. Толкова има и Радикалдемократическата партия в 41-местния Общински съвет.
Красимира НЕШЕВА
 


Сходни връзки

Човек на ГЕРБ оглави Общинския съвет в Пазарджик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди