изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:24 EET
ДОБРУДЖАНЦИ ОКУПИРАХА ХОТЕЛ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ    
Коледа

Няколко фамилии ще посрещнат новата 2008 г. в Париж

 

 



Хотел "Де Маск", който е собственост на "Албена" АД, за предстоящите Новогодишни празници става добруджански. Всички места в него вече са заети за празниците, съобщиха от бюрото на "Албена тур". Тази година именно хотелът в швейцарските Алпи е най-предпочитана дестинация за добруджанци, които замениха досегашните екскурзии за Нова година до топли острови и екзотични места със снежната приказка. Примамлива е и цената за легло в двойна стая от 55 евро на ден. Все пак от бюрото на "Албена тур" увериха, че желаещите да прекарат незабравими мигове в Алпите могат да се запишат за ваканция в хотел "Де Маск" до 29 декември и от 2 януари до 31 март, когато цената ще продължава да е все толкова привлекателна. Четири семейства от Добричка област са се възползвали и от друга примамлива оферта на "Албена тур", а именно - Новогодишна нощ в Париж. Други са предпочели Коледно-новогодишен уикенд във Виена, още повече, че офертата бе за цена на самолетния билет от 0 евро.
Клиентите на другата туристическа агенция в Добрич "Златка М" са предпочели да посрещнат празниците на Пампорово или в съседна Турция, като предпочитаните места за новогодишната нощ са Анталия и Истанбул. Има и такива, които са записали пътуване до столицата на Франция, за да посрещнат Новата година, а много са избрали да бъдат на интересни места в Стара планина, Пампорово или в курорта "Златни пясъци".

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ОКУПИРАХА ХОТЕЛ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди