изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:49 EET
Цветя, цветя, цветя и испанска страст    
Любопитно

Цветя, цветя, цветя. Това е посланието за пролет-лято 2008 г., облечено в латински страсти от испанската модна къща Balenciaga



Линията на любимата модна къща на Никол Кидман и Салма Хайек за топлите дни на следващата година е сътворена от Никола Гескиер, който е заложил именно на щампите с цветя.

И нищо чудно, че Balenciaga просто цъфтяха по модния подиум в Париж. И така, гответе се за бурна смесица от хортензии, теменужки, божури и нарциси. Доминиращата материя е шифонът, защото именно той най-добре подчертава огнените извивки на телата.

В тази връзка, именно силуетът, който предлага Гескиер е истинската изненада. Цялата колекция е вдъхновена от типично испанската мода и то не само от един период, а е вдъхновен букет от векове и нрави.

Прави рамене, високи и тесни яки, буфани и извивки следващи линиите на тялото с рязко разширение в областта на бедрата и високи обувки с връзки до коляното - истинска еклектична модна инквизиция и то с футуристичен отенък. И всичко е късо. Възможно най-късо.

Но колекцията не е просто вдъхновяваща висша мода, поредния претенциозен haute coture. Дрехите са предназначени за носене. Директно и веднага. А и Гескиер е доказвал, че може да използва висшата мода, както пожелаe.

След успеха на Balenciaga от миналия сезон, модната къща се превърна в двигател за една цяла индустрия. Съвсем без преувеличение.

Така че преспокойно повярвайте, че през пролетта късото и цветята ще бъдат вашия модел олтар. Със сигурност.
tialoto.bg
 


Сходни връзки

Цветя, цветя, цветя и испанска страст | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди