изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:33 EET
Елексирът на младостта е сексът    
Здраве Ако сте търсила нещото, което да ви помогне да изглеждате по-млада и същевременно да е приятно за \"приложение\", то днес е вашият щастлив ден.

Резултатите от 10-годишно проучване разкриват, че заниманията със секс три пъти в седмицата може да ви накарат да изглеждате с до 10 години по-млада в сравнение със \"средностатистическия човек\". За изводите от изследването съобщава д-р Дейвид Уиикс (David Weeks), консултант - невро-физиолог в Кралската болница в Единбург (Royal Edinburgh Hospital).

\"Удоволствието, извлечено от секса, е фактор с критично значение за запазване на младостта\", обяснява д-р Уиикс. \"То ни прави щастливи и е причина за производството на вещества, които го доказват.\"

Според проучването, около 25% от \"младеещото\" излъчване е в резултат на гените, докато останалите 75% зависят от поведението, като сексуалната активност е сред топ-три факторите, заедно с физическата и умствената дейност.

Повечето от хората, участвали в проучването, са имали дългогодишни, щастливи любовни връзки. Което означава едно - обърнете внимание на партньора си и започнете да сваляте години от лицето си, като сваляте същевременно дрехите.

actualno.com

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

 


Сходни връзки

Елексирът на младостта е сексът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди