изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:34 EEST
Откраднаха служебното ауди на Весела Лечева    
Ред и сигурностОткраднаха служебната кола \"Ауди\" А6 на председателя на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС) Весела Лечева, съобщи БГНЕС.

Колата е била открадната в неделя от района на столичния жк \"Люлин\". Автомобилът е бил включително със син буркан. Шофьорът на Лечева не е дал дал смислено обяснение на застрахователите какво е правил в неделя в квартал \"Люлин\".
Весела Лечева е депутат в 39-то и 40-то Народно събрание от гражданската квота на Българската социалистическа партия (БСП), а също и заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. От 8 септември 2005-а е председател на Държавната агенция за младежта и спорта(ДАМС).
Съпругът на Лечева - Манол Велев, изпадна в кома, след като бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли м.г. пред входа на кооперация на ул. \"Мизия\" 3, където е офисът му. Той бе откаран в тежко състояние в Пирогов. Куршумът бе изваден, а по-късно Велев бе преместен във ВМА. През декември 2007 г. той бе изписан от болницата. Велев е на поддържаща медицинска апаратура и системи, може да преглъща, да движи очите си и понякога крайниците си. dir.bg
 


Сходни връзки

Откраднаха служебното ауди на Весела Лечева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди