изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:37 EEST
Стриптийз в старческия дом    
Любопитно

Пред телевизора дремят скучаещи пенсионери по пижама или халат. Само от време на време по някоя игра на табла или карти внася известно разнообразиe в баналното ежедневие. Недружелюбни, вечно мърморещи сестри, на които светът им е крив. Как пък не! Всичко това вече е минало за пенсионерите в аржентинската столица Буенос Айрес.



В южноамериканската метрополия редица старчески домове залагат вече на еротичните забавления, като наемат услугите на професионални стрийптизьор(к)и, които с танци и шеги разнообразяват живота на възрастните хора.

Когато оскъдно облечените танцьори и танцьорки започнат да кръжат около масите, демонстрирайки красивите си тела, за господата и дамите, набор 1930 г., започва истинската веселба. 

80-годишна аржентинка разказва пред местния седмичник "Perfil": „Макар да не се разсъбличат изцяло, стрийптизьорите инсценират и показват хармоничните си и здрави тела, докато правят различни номера, танцуват в ритъма на танго, фламенко и други музикални жанрове“.

И завършва развеселена: „Когато танцьорът се приближи към масата, на която седях, ме остави да докосна с ръка парчето дърво, което трябваше да представлява неговия пенис, но всичко това беше изиграно много възпитано и с добри маниери“.

За възрастната дама няма никакво съмнение относно ползотворния характер на събитието: „Сексът в третата възраст е нещо естествено, той съживява и кара човек да се чувства по-добре, да се наслаждава и да се справя по-добре със собственото си тяло. Без съмнение, това е формулата на подмладяването“.

Компанията, която се е специализирала в предлагането на тази услуга има и своя интернет страница, в която заявява: „В нашето шоу не сте зрител, а директен участник“.

dnes.bg

ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ПОЖЕЛАХА ЛИЛАНА: "ОБИЧАМ СЕКС!"

Венета Райкова се съблече за 1000 лева

Десетте златни правила за перфектен стрийптийз

Камелия пътува на стоп и се къпе гола в бира

 


Сходни връзки

Стриптийз в старческия дом | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди