изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:54 EEST
Самоубиха се двама полицаи от едно РПУ в Плевен    
Ред и сигурностВтори полицай се самоуби в Плевен за последните два дни, потвърдиха от полицията за БТА.

Сигналът за инцидента с втория полицай е получен на тел. 166 в Областна дирекция на полицията от съпругата му в неделя малко след полунощ - в 00.29 ч. Починалият на място Калоян Бонев - 38-годишен, е намерен на фотьойла в жилището си с прострелна рана в областта на сърцето. Той се е самоубил с личното си оръжие.
Бонев е служител от 13 години в системата на МВР във Второ РПУ, сектор “Криминална полиция“.
Първият самоубил се полицай - Симеон Йорданов на 47 г., също от Второ РПУ, в неделя бе погребан с траурен ритуал от близките и колегите му. МВР съобщи в събота, че той се е прострелял в главата с личния си пистолет \\"Макаров\\" в петък рано сутринта. Йорданов веднага бил закаран в болница, направена му е хирургическа операция, но по-късно е починал. Той е полицай с 24-годишен стаж в системата на МВР, служител в групата \\"Обществен ред и превенция на престъпността\\".
Според негови колеги Йорданов се е самоубил след семеен скандал със съпругата си, която се е прибрала наскоро от работа в Испания, предаде БГНЕС.
Смъртта на полицаите се разследва от Военна прокуратура и Военна полиция. По първоначални данни няма нещо общо между двата случая и те са вследствие на лични мотиви.
 


Сходни връзки

Самоубиха се двама полицаи от едно РПУ в Плевен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди