изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
Катрин Хейгъл е най-желаната жена в света    
Любопитно

Сайтът за мъже AskMen.com публикува класацията си на \"99-те най-желани жени в света\", която редакцията съставя всяка година с помощта на читатели, съобщиха световните агенции. Победителка е Катрин Хейгъл, звездата от сериала \"Анатомията на Грей\" .



В списъка на 99-те са намерили място практически всички световни знаменитости: Натали Портман (15), Холи Бери (21), Моника Белучи (22), Пенелопе Крус (26), Анджелина Джоли (35), Кийра Найтли (39), Салма Хайек (52), Гуен Стефани (55), Кейт Мос (58), Мария Шарапова (74), Мила Йовович (90) и дори скандално известната Линдзи Лоън (95).

Гласуващите мъже са били призовани да не се ограничават само до сексапила и красотата, а да изберат жени, които биха желали да видят като техни потенциални партньорки - с харизма, чувство за хумор, умни и амбициозни.

В резултат се е получил списък, на базата на който може да се съди какво търсят съвременните мъже в една жена.

За година на сайта за съставянето на класацията с представителките на музиката, модата, спорта, киното и телевизията са гласували повече от 5 млн. души.

А ето и първата десятка на най-желаните жени според версията на AskMen:

1. Катрин Хейгъл

2007 г. бе превъзходна за бившия модел Катрин Хейгъл. Ролята на американката в \"Анатомията на Грей\" й донесе награди \"Еми\". Тя участва в хитов филм и сключи брак с певеца Джош Кели.

2. Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио е също толкова секси, колкото секси звучи и името й. Една от най-красивите перли на Бразилия миналата година участва в много модни дефилета, в това число на GUESS и \"Victoria's Secret\". Алесандра се занимава и с благотворителност, помага на хора с множествена склероза.

3. Кейт Бекинсейл 

Английската актриса Кейт Бекинсейл не само играе в британски театър и американски филми в стил \"арт хаус\", но спасява Пърл Харбър и олицетворява вампирите в Холивуд. Бекинсейл е с британско произношение, което допада на много американци. Освен това може да се похвали не само с великолепен външен вид - завършила е Оксфордския университет.

4. Ева Мендес

Родената в Куба Ева Мендес е участвала в редица филми, позирала е гола за кампанията на PETA за защита на животните. Благодарение на стила, грацията и огромния си сексапил Ева Мендес е уважавана актриса в Холивуд. Кариерата й е във възход.

5. Джесика Алба

Кой не обича красиви жени с чувство за хумор? Във филмите си миналата година американската актриса ни показа и веселата, и героичната си страна. През 2006 г. в класацията на AskMen Алба бе на първо място и досега не е отпадала от челната петица.

6. Скарлет Йохансон

Родената в Ню Йорк Скарлет Йохансон съчетава неоспорим актьорски талант с остроумие и стил. Тя е и актриса, и модел. Тази година по кината излизат четири филма с нейно участие.

7. Джесика Бийл

С поразителната си красота и не малко талант, Джесика Бийл вече е една от най-търсените холивудски актриси. В обикновения живот американката е известна като голям фен на футбола. Тази година по кината излизат лентите с нейно участие \"Powder Blue\" и \"Hole in the Paper Sky\".

8. Риана

Топлите страни раждат слънчеви хора. Това ясно се вижда и при Риана. Родената в Барбадос певица е гореща, ярка и пълна с живот личност. През 2007 година тя издаде албума си \"Good Girl Gone Bad\", в който са хитове като \"Umbrella\", \"Shut Up and Drive\" и \"Don't Stop the Music\".

9. Мариса Милър

Почти неизвестният до скоро американски модел стигна до върховете на света на модата, участвал в каталога на \"Victoria's Secret\". Снимки на Милър могат да се видят и в няколко броя на \"Sports Illustrated\". В свободното си време 29-годишната Мариса се увлича по футбол, бокс и други спортове.

10. Адриана Лима

Бразилският супермодел Адриана Лима е една от най-търсените манекенки в света. Тя влиза в десятката на първите модели на \"Victoria's Secret\" и е лице на джинсите от Armani. Адриана се занимава и с благотворителност, помага на сирачетата в Бразилия. Напоследък се готви да започне кариера в киното. БТА

 


Сходни връзки

Катрин Хейгъл е най-желаната жена в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди