изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:51 EET
Извънземните посещават все по-често Великобритания    
Любопитно Броят на неидентифицирани летящи обекти над Великобритания се е увеличил 40% през миналата година, съобщават Прес асосиейшън и в. "Дейли телеграф". Британското Министерство на отбраната е регистрирало в своите "Досиета X" 135 случаи на наблюдения на НЛО през 2007 г., докато през 2006 г. е имало само 97.

Сред миналогодишните разкази за наблюдавани феномени има двама пилоти в различни самолети, които са видели два едни и същи НЛО с диаметър 1 миля над втория по големина британски остров в Ламанша Гърнси.

Единият от пилотите - 50-годишният Рей Бойър - е споделил: "Не казвам, че обектът беше от друг свят, но в цялата си досегашна кариера никога преди не съм виждал нещо подобно". През 2007 г. британците са видели дискове, летящи във формации НЛО, бели или оранжеви светлини, обекти с триъгълна или цилиндрична форма.

Очевидец от град Родърам е казал, че е забелязал светещ триъгълен обект в небето, който отначало е бил неподвижен, а после е започнал да се движи. Друг свидетел от Дъксфорд, Кеймбриджшир, е забелязал 50 обекта, всеки с отделна оранжева светлина, които са се събрали, преди да се вдигнат право нагоре във въздуха.

Междувременно човек, живеещ на къмпинг, е заявил, че флотилия от космически кораби е отвлякла кучето му и е съборила палатката му недалеч от Кардиф. Хилари Портър от Британското дружество по мистериозни събития на земята и във въздуха казва: "Има голям приток на НЛО. Просто огромен. Идват грамадни формации".

Други експерти смятат, че видяните "НЛО" може да са били хеликоптери, метеорологични балони, изкуствени спътници или пък оптични илюзии или облаци с необикновени очертания. Говорителка на Министерството на отбраната е заявила, че министерството не разследва абсолютно всяко съобщение за наблюдаван НЛО, а само ако става въпрос за обект в британското въздушно пространство, който може да е военен и да застрашава страната. БТА/yellow.bg

ЖИТЕЛКА НА АСЕНОВГРАД ИМАЛА ПЕТ ИМПЛАНТАТА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ В ТЯЛОТО СИ

Загадъчните кръгове в пустинята Намиб

Тайнствен зелен лазерен лъч изпробван срещу самолет в САЩ

На Земята има ядрени реактори, които работят от два милиарда години

Съобщение за наблюдавани НЛО в Индия

КИТАЙСКИТЕ ПИРАМИДИ - СПОМЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРИШЪЛЦИ

 


Сходни връзки

Извънземните посещават все по-често Великобритания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди