изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:47 EEST
Венета Харизанова: В САЩ ме побъркаха по Станиславски    
Интервюта

Венета, напоследък непрекъснато пътуваш? Не може да те намери човек в България?

Венета: Така е. Сега заминавам за Дюселдорф. Ще превеждам на приятеля ми на една ловна конференция. Трябва да ми плаща вече. После летя за Сингапур.



Иначе съм си тук от известно време, но се бях натровила с някаво лекарство, от което явно имам алергия, и не си вдигах телефона. Продуцентите ми искат да се връщам в САЩ, но не съм решила какво да правя.

Откакто си дойде през януари, не си споменала никъде, нито дума за това, което правиш там?

Наистина не съм го споделяла с никого. Сега за първи път ще го кажа. В Ню Йорк попаднах на един известен там продуцент. Казва се Рикардо Родригес, испанско име, но е чернокож. Разговаряхме и изведнъж отсече: \"Трябва да изкараме пари от теб. Нямаме никакво време за губене\". Обясни ми, че ще финансира курсовете ми по актьорско майсторство, за да мога да се снимам във филми в бъдеще.

Не хареса бука с моделските ми снимки. Каза, че са много голи и трябва да си направя нови. Веднага ме заведоха в едно списание, което да поеме спонсорството ми, извикаха фризьор, адвокат и не знам още какво. Започнах да посещавам курсове по актьорско майсторство.

Какво представляваха те?

Това е една неописуема лудница, абсолютна психиатрия. Курсовете струват 600 долара на ден. Преподават ни учители, които дават уроци и на Том Круз, Никол Кидман. Имаше есклузивни часове на Сюзан Бъртън, специално за нашата група.

Сега ще има нови, затова ме натискат да заминавам пак. Заниманията са от шест и половина сутринта до четири следобед. Следва два часа почивка, после започваме пак, та до десет вечерта. Почива се само в неделя. Започва се с два часа психология. Карат те да разказваш някакви мъчителни моменти от живота си, да ги разказваш пред всички, а после да ги изиграеш. Ужасно е.

Казват ти: \"Спомни си някакъв гаден случай. Някой твой близък да е умрял?\". Такива работи. Едно от упражненията е да застанеш в един кръг и да разиграеш етюд за такъв гаден момент от живота си, а останалите да повтарят действията и движенията ти.

Това ми изглежда познато?

Да, школата работи по методиката на Станиславски, която е водеща и у нас. Аз ги заснех тайно с една камера, но на третия път ме хванаха и стана голям скандал. Искала съм да им изнеса методиката. Дойде да ни преподава някакъв , който бил Бог на Боговете в актьорското майсторство.

Кара те да лазиш по пода, а другите да повтарят това, което правиш. Ометох цялата зала, ама едно качествено метене. Накрая ми писна. Взех си палтото и казах: \"Извинявайте но не издържам. Не ставам за актриса. Отказвам се от тези курсове\". Всичките пет човека от групата също си взеха палтата и започнаха: \"Извинявайте, но не издържам. Не ставам за актриса. Отказвам се от тези курсове...\" Щях да полудея просто. После ме обсъждаха.

Дойде да ни преподава един, който ми е познат от някъде, но нищо повече. Те издивяха. Викат ми :\"Вие в България телевизия не гледате ли?\" Оказа се, че това е Патрик Демпси, който играе доктора в \"Анатомията на Грей\". После като излязох и разгледах по будките, установих, че е на кориците на всички списания, че даже е избран за \"Мъж на годината\". Има и часове по крещене. Два часа само крещиш, за да изхвърлиш негативната емоция.

Ще продължиш ли с тези курсове?

Много се чудя. Ако искам да продължа, трябва да се върна в САЩ до март. Трудно ще ми е да работя там, защото тук имам приятел, с когото сме заедно от 7 години, имам ангажименти, работа, предавания. Не съм и убедена, че искам да ставам актриса. Ще видим.

yellow.bg

Голи снимки на Венета Харизанова стреснали американците

Венета Харизанова отслабва за снимки в САЩ

Венета Харизанова измести Ева Херцигова

Пищната Венета Харизанова се съблече и за сп. Maxim

Венета Харизанова пак поведе битка за най-желаната жена от Плейбой

Венета Харизанова: Паникьосах се пред обектива на Плейбой

Пищната манекенка Венета Харизанова гола в новия Плейбой

 


Сходни връзки

Венета Харизанова: В САЩ ме побъркаха по Станиславски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди