изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:54 EEST
4-ма стреляли по бащата на Райко Кръвта    
Ред и сигурност Четирима маскирани са стреляли вчера по Васил Станков - баща на убития наркобос Васил Арарски, известен като Райко Кръвта.

Това съобщиха източници от полицията за БТА. Станков, който винаги държал на седалката до себе си в колата зареден пистолет, е отговорил на стрелбата и се предполага, че един от нападателите също е уцелен. Бащата на Райко пътувал с \\"Ауди\\" от трънското село Лялинци към Перник по променен маршрут през град Батановци, след като през август 2006 г. срещу него бе стреляно в района на село Мещица.
Предполага се, че килърите са го следили дълго време и вчера стрелба била открита от застигнала го кола. Девет куршума са се забили в автомобила на жертвата, само един го е уцелил във врата. Куршумът е влязъл отляво и е излязъл отдясно без да засегне гръбначния стълб. Наранени са гласните му струни.
Запознати с нарковойната в Перник твърдят, че Станков е наследил и доразвил бизнеса с дрога на убития си син. Двата опита за убийството му вероятно са свързани с преразпределение на пазара с дрога.
Официално Станков се занимава с търговия на алкохол и цигари, като се е отказал от златарския си занаят. На негово име има регистрирани две фирми.
От Окръжна прокуратура в Перник съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство. dir.bg
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

4-ма стреляли по бащата на Райко Кръвта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди