изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:41 EEST
Кметът на Констанца обвини румънската служба за борба с корупцията в предизборна кампания срещу него    
По светаВиена. Кметът на румънския град Констанца Раду Мазаре заяви, че досега Румънската служба за борба с корупцията не го е уведомила официално за намерението си да наложи запор върху имотите му, съобщи агенция Медиафакс.

По думите му това била предизборна кампания срещу него, тъй като медиите първи били уведомени за случая.
На пресконференция днес Мазаре добави, че по делото срещу него за замени и преотстъпване на терени, които били с решение на местния съвет а не на кмета, е искал три пъти юридическа експертиза, но прокурорите му отказвали. Единственото обвинение в делото срещу него било, че фирмата оценител на терените, дала по-ниска цена за тях, каза още той.
Днес службата за борба с корупцията заяви, че информациите за предварителен запор върху имотите на кмета на Констанца – разследван за злоупотреба с държавна власт заради замени и преотсъпване на терени, са неверни, съобщава агенцията. Агенция \"Фокус\"
 


Сходни връзки

Кметът на Констанца обвини румънската служба за борба с корупцията в предизборна кампания срещу него | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди