изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:33 EEST
ДНК-КСПЕРТИЗА ПОТВЪРДИ САМОЛИЧНОСТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ-КАРДАМ    
ОбществоНа среща с наблюдаващия прокурор от Плевен по инцидента във влака София \- Кардам, при който на 28 февруари загинаха 9 души, близките са се запознали с резултатите от проведените ДНК\-експертизи.

Това съобщи за НДТ бащата на една от жертвите на влака\-убиец \- Даниел, Васил Вичев. \\"Резултатите са готови и напълно потвърждават самоличностите на загиналите хора във влака\\" \- каза Васил Вичев. Прокурорът е запознал близките на загиналите и с хода на разследването, като Вичев заяви, че напълно се покрива версията, по която се работи от следствените органи,  с това, което е направил той като свое разследване. Още веднъж Вичев категорично заяви, че трагедията се дължи на техническа неизправност, до която се е стигнало от чиновническа грешка. Той продължава да държи на думата си, че ще съди държавата, след като излязат окончателните резултатите от разследването. От репортер на вестника В. Вичев научи, че вчера в Червен бряг с влак са пристигнали депутати. \\"Не съм чел вестници, нито съм гледал телевизия \- от Вас научавам, че в Червен бряг са пристигнали депутати. Не съм се срещал с тях\\" \- каза В. Вичев.
 


Сходни връзки

ДНК-КСПЕРТИЗА ПОТВЪРДИ САМОЛИЧНОСТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВЛАКА СОФИЯ-КАРДАМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди