изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:28 EEST
Червеният цвят в спалнята предразполага към секс    
Любопитно Какво ще правите, ако мъжът ви се е изтегнал върху дивана по бельо? Ще му се нахвърлите ли? Не и ако се съди по резултатите от проучване, според което 40% от британките ще предпочетат хубавата книга пред секса, а 20% ще заложат на някое интересно предаване по телевизията.


Съветът на експертите е да се предприемат някои промени, за да се събуди отново у партньорите желанието за интимни ласки, пише в. \\"Сън\\".

Данните от въпросното проучване показват, че едва 8% от жените ще се нахвърлят върху излегналия се мъж, за да се отдадат на любовни ласки с него.

Проблемът, според специалистите, е, че хората вече не си създават условия, които да ги предразполагат към страст. Това, което е необходимо, е секси будоар и спазването на някои нови правила, казва психологът д-р Линда Пападопулос.

\\"От изследването става ясно, че жените не са доволни от сексуалния си живот. Те са прекалено заети с работата си, със семейството, с децата. Всекидневието им се е превърнало в поредица от задължения, които трябва да се изпълняват. Оказва се, че в този живот по списък сексът вече не е толкова важен\\", казва д-р Пападопулос.

Нещата не се случват просто така в живота, върху тях трябва да се работи. Един от проблемите е, че малко дами се сещат колко важен е интериорът на спалнята например, за да се настроят заедно с партньорите си за любовни изживявания, обяснява психоложката.

\\"Най-добра работа вършат цветовете, свързани със страстта. Такъв например е червеният цвят. Копринените чаршафи, водните легла, предизвикателното бельо са идеални за създаването на чувствена атмосфера.

Промените в спалнята са ясно послание към партньора, в което казвате, че желаете секс и сте в настроение за него. Те действат стимулиращо и в психологически аспект.

Когато човек почувства, че е вложил нещо от себе си, че се е потрудил, сексуалният му живот неминуемо ще се подобри\\", допълва психоложката.

Д-р Пападопулос предлага няколко прости правила, които ще помогнат на дамите да събудят отново собственото си желанието за секс, както и това на партньора:

- не е нужно да се правят големи промени, достатъчно е да приглушете светлината или да облечете нещо, с което партньорът ви не е свикнал да ви вижда;

- проявете интерес към мъжа, попитайте го за тревогите и радостите му, направете това по вечерно време, така емоционалната интимност може да доведе до физическа;

- използвайте спалнята само за секс и сън, махнете от нея всякаква техника като компютри и телевизори, изобщо всичко, което ви настройва на различна вълна;

- не яжте непосредствено преди лягане;
- не плашете мъжете със снимки на тъщите по стените, колкото и да обичате майките си, техните фотографии едва ли са нещото, което партньорите ви биха желали да гледат по време на секс;

- махнете и плюшените играчки от спалнята, на вас може да ви се струват сладки, но според мъжете в тях няма нищо секси. БТА

 


Сходни връзки

Червеният цвят в спалнята предразполага към секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди