изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:10 EET
МВР-скандалът опит за преврат    
Новини
Пламен Галев и Ангел Христов, известни в публичното пространство, като братя Галеви, заявиха, че не са оперативни работници и че не се срещат често с министъра на вътрешните работи.


Пламен Галев попита чрез ефира на Дарик радио бившия шеф на ГДБОП Ваньо Танов каква е била тази разработка срещу тях, за която той говори, и има ли въобще разработка? Галев попита: „Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора?”
Братя Галеви разказаха и тяхната версия за срещата си с министър Петков. Срещата се е провела на басейна „Спартак”. Посредник е бил Алексей Петров. Те поискали от него да им уреди среща с министър Петков, за да му предадат важна информация. Двамата обаче категорично отказаха да кажат каквото и да по темата на разговора. Те добавиха, че това е била единствената среща с него. Пламен Галев и Ангел Христов заявиха, че са поискали срещата с министър Петков, тъй като са преценили, че имат особено важна информация и са се опасявали, че ако я предадат на друг, а не на министъра, тя би могла да бъде изкривена. „Направихме това което считаме за правилно”, посочиха двамата.
На въпрос вярна ли е публикуваната тази сутрин в медиите версия, че те са поискали срещата, за да предупредят Румен Петков за готвено покушение срещу известен политик, Галеви и Христов категорично отказаха да коментират.
Галев и Христов посочиха, че се чувстват използвани, че се чувстват като „боксова круша” и други чрез тях си разчистват сметките. Двамата ясно заявиха, че въвличането им в скандала е опит да бъде бутнато правителството.
Братя Галеви посочиха, че не симпатизират на нито една политическа сила. Според тях има градация на скандала и Ваньо Танов и Атанас Атанасов работят заедно за компрометирането на МВР. Според двамата има явно желание да се поддържа имиджът им на престъпници.
Галеви казаха, че не са спонсори на БСП, те посочиха, че не са давали пари и на Татяна Дончева. Двамата отбелязаха, че единствените пари, които са давали, са били за Първан Дангов – бивш кмет на Дупница.
Галев и Христов казаха още, че не ги интересува дали министърът на вътрешните работи ще остане на поста си или не. Те обаче посочиха, че не бива с лека ръка при такива скалъпени според тях комбинации да бъде махан министърът на вътрешните работи. Според тях опозицията има полза от този скандал.
„Това, че сме с охрана не означава, че сме страхливи и че се страхуваме за живота си”, посочиха още братя Галеви в студиото на Дарик.
 
dir.bg
 


Сходни връзки

МВР-скандалът опит за преврат | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МВР-скандалът опит за преврат
Автор: Anonymous да 2008-03-30 @ 15:50 EEST
до къде стигнахме, мутрите да защитават покровителите си явно. галеви са галеви щото държавата ги е оставила да се развият по този начин

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди