изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:41 EET
ЛОФАНТ Е НОВАТА ВИАГРА    
НовиниРастението лофант измести от лидерското място китайския женшен и е най-силният имуностимулатор. Употребата му кара мъжете да забравят за проблемите с потентността. Това твърди 86-годишният пенсиониран инженер-химик и любител-ботаник Георги Пенев.


На проведеното в Добрич изложение "Пчеломания" той предлагаше семена от уникалното растение, за което твърди, че притежава единствената в Европа градина за отглеждането му. Пенев твърди, че преди година, когато се завърнал от конгрес в Истанбул, млади пчелари и цветари са го потърсили, за да получат семена от уникалното растение.  От направения от тях разсад тази година лофант ще бъде разпространен на сравнително големи площи из цяла България. Това ще даде възможност в най-скоро време да бъде произведен първият лофантов мед и лофантово мясло, обяснява Георги Пенев. Той продава пакетче семена за уникалното растение за 10 лева. Твърди, че количеството е достатъчно да се направи разсад.
Георги Пенев обяснява, че всъщност лофант е бъдещата панацея за болния народ и най-добрата и безопасна виагра. Растението, което е разпространено основно в САЩ и Канада не е било познато у нас, докато той не го засял в градината си, след като прочел суперлативи за него в чуждестранния печат. Той обяснява, че лофант е уникално в природата медоносно растение с най-дългия период на цъфтеж. Принадлежи към семейство устоцветни, стъблото му достига до метър. Ароматът на лофант прогонва мишките и други вредители в градината, мазите и жилищните помещения. То е полезно лекарствено цвете, за което няма неизлечими болести, обяснява любителят-ботаник.  
 


Сходни връзки

ЛОФАНТ Е НОВАТА ВИАГРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди