изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:05 EEST
6 съвета за чиста кожа    
ЗдравеПоявата на акне особено когато човек е на 20 и повече години, е много досадно и изнервящо. Ако искате да изглеждате добре за следващата среща или важно събитие в офиса, изпробвайте тези съвети предложени от Менс Флеър.

1. Едно от най-добрите решения е Ретинол А, особено за хора, които живеят извън големия град, сред природата. Можете да го намерите във всяка аптека. Той ще направи кожата ви нежна и гладка, а местата с акне скоро ще се олющят, ще заздравеят и ще изглеждат отново добре.

2. Сънят е особено полезен в борбата срещу акнето. Опитайте се поне за седмица да спите поне по 6-7 часа и то през нощта и ще бъдете удивени как само след няколко дни кожата ви ще изглежда много по-свежа и чиста.

Ако дори след като приемете нужната доза сън, акнето все още ви тормози, започнете да сменяте калъфката на възглавницата си на всеки 2-3 дни. Така ще предпазите лицето си от полепналата по нея мръсотия.

3. Използвайте по-натурални продукти, не прекалявайте с тежките препарати, защото понякога те могат да влошат проблема. Например, някои от кремовете и лосионите срещу акне, изсушават кожата прекалено много и това я кара да работи допълнително, за да произвежда още повече себум.

По-добре е просто да полагате редовни грижи за почистване на лицето всяка вечер, за да може през нощта кожата да диша спокойно. На сутринта измийвайте с хладка вода. Така си осигурявате свежа и добре почистена кожа за целия ден.

4. Когато пъпката е доста забележима, бомбардирайте я още веднага. Купете си от препаратите против акне, които заличават досадното петно само за ден. Повечето подобни кремове обаче се измиват доста трудно, така че най-добре е след това да използвате хубава маска за лице. Тя ще почисти остатъците от акнето без да раздразни кожата ви.

5. Снабдете се с качествен коректор. Не го приемайте като грим, а като необходимост. Ако купите подходящия за вашата кожа коректор, ще се чувствате много по-самоуверени с него.

Можете да си вземете коректор-стик само за спешни случаи, но тогава нека той бъде от по-добрите и по-дългодействащи. Уверете се обаче, че на него има надпис "non-comedogenic" и го използвайте само в по-спешни случаи.

6. Ако само от време на време имате по една-две пъпки, избягвайте силните измиващи препарати против акне, защото е възможно те да влошат състоянието на кожата ви. По-добре забравете за силно изсушаващите препарати, и заложете на обикновена измиваща пяна.

Дори да решите да пробвате само един от горните съвети, веднага ще забележите, че кожата ви ще придобие много по-добър вид. Така че, просто опитайте.

yellow.bg

Пийте зелен чай. Пази от рак на простатата

COSMOPOLITAN.BG: Неприлично предложение или нещо съвсем в реда на нещата? Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс.

ХИПЕРХЛОРИРАНЕТО НА ПЛУВНИТЕ БАСЕЙНИ КРИЕ РИСКОВЕ

Късната вечеря е пряк път към различни заболявания

Пийте до 5 чаши кафе дневно

АЛБЕНА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ЧЕРНОМОРСКИ КУРОРТ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ОТДИХ

ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ ПРЕМАХВА СТРЕСА

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

 


Сходни връзки

6 съвета за чиста кожа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.63 секунди