изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:00 EET
Продължава разследването на убийството на Георги Стоев    
Новини

Георги Стоев вероятно е убит заради последните си интервюта, а не заради книгите за мафията, научи \"По света и у нас\" от близки до разследването. Авторът на романи за подземния свят беше показно разстрелян миналия понеделник по обяд до хотел Плиска. В медийни изяви Георги Стоев разказа подробности за любовния живот на известни манекенки и фолкпевици. Засегнати лични интереси в тези интервюта, се очертават като водеща версия за разстрела.



Разпитите на знакови герои от романите на Георги Стоев продължават. Изпратена е призовка и на братята Красимир и Николай Маринови - Маргините. Генерал Любен Гоцев вече даде показания. Адвокатът на друга от основните фигури в книгите на Стоев - Младен Михалев – Маджо - днес отказа да съобщи къде се намира клиентът му в момента, нито дали вече е призован. Според защитника разказаното за Маджо от убития Стоев е художествена измислица, която продава книгите.

Траян Марковски – адвокат на Младен Михалев - Маджо: \"Очевидно старата максима хляб и зрелища не е умряла. България има нужда от такива зрелища, поднасяйте ги, добри режисьори има в това отношение жалко, че режисурите понякога водят до това, че някои хора намират смъртта си и за тази смърт се вменява вина на хора, които нямат нищо общо с нея\".

По данни на гранична полиция Михалев официално не е влизал в страната през последния месец. Неофициално се говори обаче, че освен българския той притежава и друг паспорт. Адвокатът му остави без коментар тези твърдения, както и дали за Михалев е опасно да идва в България. Въпреки това от негово име защитникът гарантира, че Маджо ще съдейства на разследването. bnt.bg

 


Сходни връзки

Продължава разследването на убийството на Георги Стоев | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Продължава разследването на убийството на Георги Стоев
Автор: Anonymous да 2008-04-17 @ 08:00 EEST
тази \"новина\" може доста време да е актуална....
разследване ще продължи....без край
такава е държавата ни...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди