изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:03 EEST
Свързаха убийствата на Хайо и Алф    
Ред и сигурност
Пернишката дирекция на полицията е била инспектирана от европейски комисари, съобщи директорът комисар Димитър Шереметев.


Евроекспертите се интересували от противодействието срещу организираната престъпност, като наблюдавали работата по разкриване на убийството пернишкия наркодилър Румен Стефанов - Алф.
Убийствата на Алф и на Хайо са свързани, смята Шереметев, цитиран от БТА.
Комисарят съобщи още, че петима души са привлечени като обвиняеми във връзка с убийството на пернишкия наркодилър Николай Христов - Хайо и им е наложена мярка за неотклонение. Трима са задържани под стража, един е под домашен арест и един е с подписка. Изпълняващият длъжността окръжен прокурор Пламен Найденов отказа да съобщи имената на уличените.
През март бе арестуван Иван Цветков - Ванчето от Радомир. Той бе първият уличен за убийството на Хайо, извършено на 19 февруари в центъра на Перник.
Делото се развива лавинообразно, заяви комисар Шереметев. Разпитани са над 200 свидетели. Според Шереметев има чувствителен напредък. Той подчерта, че двете убийства са резултат от противоборството между две групировки. dir.bg
 
 
 


Сходни връзки

Свързаха убийствата на Хайо и Алф | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди