изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:23 EEST
88-годишният дядо на Карла Бруни се жени    
ЛюбопитноВ Казеле, до Торино, очакват на 12 май френската президентска двойка Никола Саркози и Карла Бруни, тъй като се жени дядото на бившата манекенка.

Точно в 12 часа наобед в понеделник ще се закълне във вечна вярност пред бъдещата си съпруга дядото на Карла - 88-годишният бизнесмен Джорджо Ремерт. Избраницата на сърцето му е 67-годишната Карла Силвестри от Милано.

Новината за предстоящата сватба съобщи жълтото издание „Ки“. Според него хора от Елисейския дворец вече са отишли в Казеле, за да проверят на място мерките за сигурност.

Майката на Карла - Мария Бруни Тедески, която живее в Париж, казва обаче, че не е сигурна 100 % дали президентската двойка ще присъства на сватбената церемония. Тя ще се проведе в елегантния дворец „Моска“ - това е сграда от XIX век и бивше седалище на Претурата.  darik.net

Сватбеното пиршество пък ще бъде във вила „Белота“, където живее дядото на Карла, съобщава ProntoSofia.

Неговият син Маурицио е биологическият баща на Карла. Тя разбира истината за това малко преди смъртта през 1996 на Алберто Бруни Тедески, чието фамилно име носи Карла. Самият Бруни Тедески, който е отгледал Карла като роден баща, е този, който й казва за съществуването на Маурицио Ремерт.

Истинският баща на Карла - Маурицио, който живее в Бразилия от 30 години насам, също се очаква за сватбата в понеделник.
 


Сходни връзки

88-годишният дядо на Карла Бруни се жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди