изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:07 EEST
Взимат главите на Р.Петков и А.Александров    
Ред и сигурност
Срещу бившия директор на Националното следствие Ангел Александров прокуратурата е образувала наказателно преследване за издаване на държавна тайна.


До седмица и срещу бившия вътрешен министър Румен Петков може да тръгне наказателно производство за осветляването на Александър Петров като агент на ДАНС, пише още вестникът. Това пише в днешния си брой в. \"Труд\". Проверката за изтичане на класифицирана информация от съветника на Румен Петков Стоян Ризов също прераснала в наказателно разследване, е научил още вестникът.
Софийска градска прокуратура и военното обвинение работят и по други досъдебни производства. Повод за всички тях е скандалът в МВР, станал причина за оставката на Румен Петков. Няма да има нито един прикрит факт, който доказва престъпление, уверяват от обвинението.
Умувало се дали срещу Александров да не бъде повдигнато и обвинение за престъпление по служба. Повод за това били били контактите му с дупнишките бизнесмени, известни като братя Галеви. Разплитането на скандала около Ангел Александров посочило, че в него за замесени и лица и от НСС. Те са предавали секретна информация, която пък Александров предоставял на \"братята\" от Дупница.
Вчера в Софийска градска прокуратура е пристигнал и доклад от проверката срещу бившия вътрешен министър Румен Петков за издаване на държавна тайна.  dir.bg
 


Сходни връзки

Взимат главите на Р.Петков и А.Александров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди