изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:33 EET
БАЩАТА НА "ДЖУЛАЙ МОРНИНГ" ОЧАРОВАН ОТ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРВЕНО ВИНО    
Новини

Кен Хенсли съжалява, че няма да може да играе голф с Алис Купър

 

Авторът на култовата песен на \"Юрая хийп\" - \"Джулай морнинг\", Кен Хенсли е очарован от България и българското червено вино, сподели за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев, който е домакин на двете рок легенди - Джон Лоутън и Кен Хенсли. Цонев разкри още, че двамата са настанени в комплекс \"Роял коув\", където миналата година Джон и съпругата му Ирис си купиха апартамент.



 Гостоприемния домакин гостил двамата рок динозаври в култовата кръчма на брега на морето \"Българка\", където Хенсли опитал рибена чорба и заявил, че не е ял по-голяма вкусотия. Динозавърът бил запленен и от българското червено вино. Обичал да похапва още пилешко и палачинки, разкри още Цонев. В знак на признателност за гостоприемството Хенсли подарил на каварненския градоначалник последния си двоен DVD албум.

Цонев разкри още, че двамата му гости заедно с него гледали финалния мач на Европейското първенство в бар \"Корнер\" в центъра на Каварна. \"Аз бях за испанците. За тях държаха и Хенсли и Лоутън. Мотивите им бяха, че и двамата живеят в Испания и затова поддържат испанския тим. Интересното бе, че и Ирис - съпругата на Лоутън, която по рождение е германка, викаше за испанците\" - разказа още Цонко Цонев.

Двамата рок-динозаври напускат столицата на рока - Каварна на 2 юли и поемат към Южното Черноморие, където ще имат концерти. Хенсли споделил, че много съжалява, че няма да може да поиграе голф с бащата метъла Алис Купър. Легендата ще пее на каварненска сцена на 6 юли в рамките на тазгодишното издание на Калиакра рок фест и на следващия ден ще играе голф в \"Блек сий рама\", игрището, на което неотдавна своите удари пробва и камата Христо Стоичков. Самото игрище е проектирано от легендата Гари Плеър, известен като Черния рицар на голфа. Хенсли разказал, че двамата с Купър са се срещали на голф полето и бащата на метъла бил сред чудесните голфъри.

За концерт по повод Джулая, който Джон Лоутън и Кен Хенсли изнесоха на Камен бряг по повод изгрева на юлското слънце, община Каварна достави от столицата специално хамънд орган, на който свири Хенсли. НДТ

 


Сходни връзки

БАЩАТА НА "ДЖУЛАЙ МОРНИНГ" ОЧАРОВАН ОТ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРВЕНО ВИНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди