изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:12 EET
ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР НАГРАДИ ВАРНЕНСКИ ПОЛИЦАЙ, СПАСИЛ ДОБРИЧЛИЙКА ОТ НАПАДЕНИЕ    
НовиниМинистърът на отбраната Николай Цонев награди с почетен знак „Свети Георги\" - втора степен, подполковник Илко Марев - началник сектор в отдел „Криминален\" в регионална служба „Военна полиция\" - град Варна. Наградата бе връчена за проявена гражданска доблест и професионализъм, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

 

На 19 юни тази година, около 20.00 часа, в централната част на град Добрич е направен опит за отвличане на гражданка, собственичка на златарско ателие. Подполковник Илко Марев е предотвратил извършването на това тежко криминално престъпление. След приключване на работния му ден, в пряка на площада на град Добрич, чул викове на жена, веднага се притекъл на помощ на гражданката, спасил я е от нападателите, извикал е първа медицинска помощ и след това е съдействал на служителите на МВР за разпознаване на нападателите.

„За мен е чест и удоволствие да разпиша тази заповед за един достоен човек. Смелостта и честността не могат да се разпишат в заповед, но могат да се поощрят с такава\" - каза министърът на отбраната Николай Цонев.

От ОД “Полиция” в Добрич съобщиха, че работата по случая продължава. Жената не е пострадала, след намесата на Марев грабежът е предотвратен. НДТ

 


Сходни връзки

ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР НАГРАДИ ВАРНЕНСКИ ПОЛИЦАЙ, СПАСИЛ ДОБРИЧЛИЙКА ОТ НАПАДЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди