изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:26 EET
Почувствай тялото (си)    
Любопитно Лятото е тук с пълна сила и го доказват блесналите погледи на колегите в офиса, както и собствените ни похотливи мисли. Сложното идва, когато няма на разположение постоянен и ужасно влюбен във вас субект, готов да ви заведе до седмото небе в първия момент, в който прекрачите прага на дома си или стъпите заедно на плажа.

 


Колкото и успешни да са начините за запълване на времето между два оргазма, най-работещия начин си остава наслаждаването на собственото тяло.


(Много ни се иска да напишем „мастурбацията“, но намираме думата за изключително неизразителна и медицинска, брр).


Лекари са доказали, че изучаването на собствените горещи точки е едно от условията за зашеметяващ секс, така че ако се чудите, това ви е една основателна причина.


Другата основателна причина (изброяваме ги заради малкото останали дами, които го смятат за неморално, недопустимо и немислимо) е, че е полезно за здравето, както и сексът с партньор.


При достигане на оргазъм в мозъка се отделят хормони на щастието, кръвното налягане се нормализира и стресът изчезва. Дори сблъсъка с Държавната администрация не може да ви изкара от равновесие, ако сте се погрижили за себе си.


Задържането на огромни количества сексуална енергия превръща жените в съскащи, мрачни, мърморещи и повехнали създания.


Другият вариант е да ги отпрати в другата крайност, където смяната на мъжете става по-бързо от смяната на червилото, а това вече е кофти.


Във „времето за теб“ можеш да се отдадеш и на най-тайните си фантазии, без да изпитваш угризения на съвестта.


Трябва само да си затвориш очите и ще преживееш бурни моменти с Джъстин Тимбърлейк, Уентуърт Милър, бивш колега или ще си припомниш последния път, когато прави зашеметяващ секс.


И не, няма нищо, ама нищо ненормално да си представяш всичко. Без значение какво би казала майка ти или най-добрите ти приятелки за това.

Хубавото на оставането сам е че имаш пълната, наистина пълната свобода да правиш, да мислиш и да усещаш каквото си поискаш. Все пак внимавай да не използваш режещи, бодящи или недобре почистени предмети.


Можеш да разбереш съвсем реално какво би станало ако се пипнеш там, където никой досега не те е докосвал, но много ти се иска, можеш да научиш как тялото ти ще реагира на смяна на темпото, натиска, дълбочината на проникване.


Най-важното е да се отпуснеш, да оставиш задръжките и срама пред вратата на спалнята и да се насладиш на себе си.


Не бързай и не приемай мастурбацията (ух, ето, казахме скучната дума) единствено като бърз път към необходим за здравето оргазъм.


Вземи си вана, запали си свещички, пусни си музика, злоупотреби с млякото за тяло и експериментирай смело.

tialoto.bg

Безгрешна грешница в леглото

Джина Стоева: Бих опитала тройка

Червеният цвят в спалнята предразполага към секс

Диета за секс

Магнит за мъже

 


Сходни връзки

Почувствай тялото (си) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди