изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:56 EEST
"БОХЕМСКА РАПСОДИЯ" В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР И ХОР    
НовиниЙорданка Христова и Deep Zone Project с Йоанна ще пеят за празника на града

Финалистът от \"Мюзик Айдъл\" Теодор Койчинов, победителят от \"Стар Академи\" Марин Йончев и сопраното Елена Павлова ще изпълнят заедно с хор и камерен оркестър \"Бохемска рапсодия\". Над 100 изпълнители ще се съберат на сцена в центъра на Добрич, за да изпълнят най-големите хитове на \"Куин\" и Фреди Меркюри. Парчетата са оркестрирани за рок група. Невероятното звучене ще придадат Български камерен оркестър - Добрич и хор. Това ще се случи вечерта на 25 септември по повод Деня на Добрич.
Концертът е под наслов \"Здравей Добрич\". В него ще участват Deep Zone Project с Йоанна, Йорданка Христова, ПФА \"Добруджа\" със солист Калинка вълчева, квартет \"Гласове\" от София, както и изпълнители от танцово обединение \"Алексия\", арт център \"Палитра\", а също и спортни танцови двойки. Водещи на шоуто ще бъдат двама участници в различните издания на \"Мюзик Айдъл\" - Кремена Димитрова от първото му издание и Дамян Попов от второто. Дамян е подготвил и специална изненада за добричлии, съобщиха на пресконференция вчера зам.-кметът Камелия Койчева и директорът на дирекция \"Хуманитарни дейности\" Марияна Попова.
Празникът по традиция ще започне с тържествена церемония на паметната алея на знамената с участие на представителни части на Военно комендантство Варна. Ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите за свободата на Южна Добруджа. Ще има празничен благодарствен водосвет и военен ритуал. По-късно ще се положат цветя на паметниците в града. В 10,30 ч. ще започне тържествената сесия на Общинския съвет, на която ще бъде обявен и почетният гражданин на Добрич за 2008 г. Празникът ще продължи с детски празник и спортни състезания, куклен театрален спектакъл \"Трите прасенца\". В 12,15 ч. на площад \"Свобода\" ще се извие добруджанско празнично хоро. На него ще се хванат над 1000 души, сред които и танцьори от четири танцови състава и изпълнители от шест фолклорни оркестъра със солисти. Празникът  ще продължи с фолклорен концерт \"Добрич пее и танцува\" на младежката площадка в градския парк. Концертът \"Зд0равей Добрич\" е с начален час 19 ч. на площад \"Свобода\".
 


Сходни връзки

"БОХЕМСКА РАПСОДИЯ" В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР И ХОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди