изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:18 EEST
Деси Банова за Митко Бербатов…    
Любопитно
- Вярно ли е, че с Димитър Бербатов сте били гаджета?
- Да, вярно е! Запознахме се преди 5 години на церемонията "футболист на годината". Той беше номиниран и зае второ място. А аз бях асистентка на водещия Крум Савов. После Крум ми каза, че Бербатов се интересува от мен и иска телефона ми. След това ме заведе при него и ни запозна. На следващия ден Митко ме покани на дискотека. Аз живея в Бояна и той дойде да ме вземе с колата си - БМВ с тъмни стъкла. Отидохме в клуб "Карамба", до хотел България. И там се целунахме за първи път.




- Що за човек е Бербатов?
- Оказа се доста земен, дори неуверен на моменти. Връзката ни продължи два месеца. Често ми е разказвал за периода, когато от Благоевград отишъл да рита в ЦСКА. Първите няколко месеца бил в криза и не вкарал нито един гол. Тогава публиката на червените го мразела и освирквала. Било му е много трудно. После обаче се отпушил и станал любимец на феновете. Казвал ми е колко изкуствено е всичко във футбола и как бързо можеш да се сринеш и издигнеш. Имам чувството, че тоя период е издълбал силен отпечатък върху характера му. Митко е доста затворен и недоверчив.

- А има ли пороци най-титулуваният в момента български футболист?
- Като си дойде в България, се отпуска. Нормално е. Споделял ми е, че животът в чужбина е много скучен, а дисциплината в клуба е спартанска. Падаше си по нощния живот и заведенията. Но не пиеше много. На вечер най-много е удрял две големи уискита.

- Кога се разделихте и защо?
- Отпуската му в България свърши и си. После, като се връщаше от Германия, ми се обаждаше да се видим. През останалото време си пишехме есемеси. И изведнъж спряхме да си пишем. Аз подхванах връзка с един гръцки бизнесмен и жълтите вестници отразиха събитието подобаващо. Предполагам, че Митко е научил от тях и затова е спрял да ми се обажда. А може и да се е обидил, защото писаха, че съм го зарязала заради друг мъж.
Клюки.нет
 


Сходни връзки

Деси Банова за Митко Бербатов… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди