изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:56 EEST
Брат на генерал в ДАНС замесен в имотна афера    
Новини
Фирмата, която е замесена в аферата със сделката с общински терен в столичния квартал „Стрелбище“ е собственост на Петър Иванов Драшков, който пък е брат на зам.-председателят на Държавна агенция "Национална сигурност“ ген. Иван Драшков.


Това установи проверка на БГНЕС във фирмените регистри.
По-рано днес кметът на София Бойко Борисов даде на прокуратурата търговското дружество "Сида- С“, заради опита й да да направи незаконна сделка с общински терен от 14 декара в ж.к „Стрелбище”, местност "Хиподрума" и "Стрелбище". Проверка в деловодството на Столична община и район „Триадица” е установила, че никога не е сключван Договор за продажба между Столична община и фирма „Сида- С” ЕООД. В представения от фирмата договор за продажба на общинския имот е фалшифициран подписът на кмета на София Бойко Борисов.
Според фирмените регистри, едноличен собственик на фирма „Сида – С“ е Петър Иванов Драшков. Фирмата е регистрирана през 2004 г. в блок 3 на столичната улица „Райко Алексиев“26. Предметът й на дейност е архитектурни и инженерингови решения. Във вторник кметът Бойко Борисов организира специална пресконференция, на която обеща да съобщи подробности около аферата.
Дир.бг
 


Сходни връзки

Брат на генерал в ДАНС замесен в имотна афера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди