изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:26 EET
СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА    
Здраве Не позволявайте да ви отблъскват заради жегите – решение има, дори и да е равнозначно на подвиг.
Какво правите, когато ви е много горещо? Може би пиете студена вода – буквално, с надеждата да разхладите тялото и преносно, защото ви отказват секс. С малко въображение, обаче, водата може да се използва и по друг начин – като алтернативна среда за “консумация” на вашата връзка.


Предлагаме ви забавно, но обективно ръководство за възможностите на водния секс.
Във ваната
Сексът във ваната е “възпят” в много женски списания и филми. Сценарият винаги започва с романтична вечеря на свещи (и на маса) и завършва с шампанско във ваната, която винаги е пълна с ароматна пяна и понякога – с листа от рози, а в помещението сладострастно мъждукат пламъчетата на артистично “разхвърляните” свещи. Проблемът, обаче е, че сексът в този сценарий всъщност е само във вашето въображение. За това, как на практика се справят лирическите герои – цари пълно мълчание. Или дават кадър от следващия ден.
Никой не иска да рискува да ви разочарова, като ви каже, че във ваната всъщност е страшно неудобно и тясно и - няма да повярвате! – сухо. Причината е, че естествената вагинална “смазка” се измива с водата. В допълнение, романтичната пяна, попадайки с водата върху слизестите интимни части, може да предизвика неприятни усещания и дори да раздразни кожата, ако е чувствителна.
Решение? Частично. Оборудвайте банята с различни помощни приспособления – за опора. Заемете се здраво с фитнес-тренировки, за да издържите изпитанията на сексуалната акробатика. Измийте всякакви сапуни и пяна от телата си, преди да се отдадете на страстта. Що се отнася до смазката – проблемът не може да бъде решен радикално. Може обаче да пробвате с изкуствен овлажнител на мазна основа, но имайте предвид, че той разтваря латекса, така че е несъвместим с употребата на презервативи.
Под душа
Сексът под душа е малко по-стандартно - рационален подход от този във ваната, въпреки че и той крие своите ограничения. Но след като сме започнали да ви предоставяме безцеромонно-откровена информация, нека продължим.
Една-единствена...

... безопасна поза – от отзад. И в никой случай не изразявайте удоволствието си, вдигайки глава нагоре – особено с отворена уста в позиция “ооох”. Със сигурност няма да се удавите, но е твърде вероятно да се задавите и да се наложи да прекратите заниманията в разгара им, за да изкашляте водата. А, да – проблемът със смазката е на дневен ред и тук.
В езеро или река
Ние препоръчваме река – не много дълбока и не твърде бързоводна. Никой не може да ви гарантира, че, увлечени в любов, няма да попаднете на подводна дупка в езерото. Не си струва, заради едното... задоволяване на нагона. Реката е нещо друго – може да си намерите удобно местенце между камъните, където да се редувате кой ще бъде отдолу. Лошото и при двата варианта е, че трудно ще намерите достатъчно уединено място, където да сте сигурни, че някой няма да се появи от храстите. Проблем номер две: микробите. У нас, за съжаление, повечето реки са твърде замърсени, а удоволствието ще ви струва продължителни посещения при дерматолог и най-вероятно – солидна сума за лекарствени продукти.
Решение? Използвайте дезинфектант – преди да влезете и след като излезете от водоема. Предпочитайте малки планински рекички, които са далеч от хорските очи и достъп (на хора и микроби).
В морето
Почивката на море може да се приеме и като ефемизъм за сексуални приключения, случайни връзки и прочие отпускарска лирика. Според курортния фолклор, успехът на почивката на море може да се измери не само с придобития тен, но и с броя на разбитите сърца. Както и да е – директно на въпроса. Солената морска вода ще ви накара да усетите всички микроскопични драскотинки и ранички в интимната област, особено при търкане. Освен това, колкото е по-солена водата, толкова по-нагоре ще ви изтласква, а вълните ще ви “лашкат” насам-натам. Ако обобщим – да се задържите на едно място, като същевременно извършвате специфични движения, не е най-простото нещо на света. Но... любовните подвизи са подвизи именно за това.
Предупреждения:
- Не правете...
... Не правете секс при силно вълнение. Стойте близо до брега.
- Сложете си тъмните очила – преносно – защото ще сте атракцията за целия плаж. Може да ви се струва, че никой няма да разбере дали просто се прегръщате или правите друго, но се заблуждавате – по този въпрос хората бързо “загряват”.
- Предвидете антисептично средство, за да потушите паренето и да дезинфектирате след контакта, защото онези микроскопични ранички могат да ви създадат проблеми.
Два мита за контрацепцията при секс във вода
Единият гласи, че ако спермата попадне във водата, може да влезе във влагалището и да създаде риск за забременяване. Другият – точно обратното – твърди, че във водата може въобще да не се предпазвате, защото тя ще отмие спермата от влагалището.
И първият и вторият мит са абсолютно нелепи.
Непосредствено по време на коитуса, малко количество вода наистина може да попадне вътре, но да се разчита, че тя ще отмие няколкостотин милиона сперматозоиди до последния един е, меко казано, наивно. От друга страна, ако семеизпразването стане във водата, извън влагалището, то стените на влагалището моментално се свиват и нищо никъде не може да влезе и проникне.

Източник:  www.tiabg.com

Диета за секс

Сексът - терапия за всеки ден

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Секс игри в домашни условия - част I

Ново хапче връща сексусално желание на мъжете

Виаграта не била за всички мъже - примери

На пушачите им се раждат момичета

 

 


Сходни връзки

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди