изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:12 EET
Ексклузивно: Началникът на кабинета на Доган открит мъртъв в Сараите му!    
Новини

Началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган - Ахмед Емин бе намерен убит в Сараите на Ахмед Доган на улица "Беловодски път", научи Actualno.com от свои източници в МВР. Трупът е бил открит от охраната на лидера на ДПС в една от пристройките на имението.Първоначалната версия на пресцентъра на МВР е самоубийство, като е регистрирана една огнестрелна рана в областта на тялото на Емин.



Началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган - Ахмед Емин бе намерен убит в Сараите на Ахмед Доган на улица "Беловодски път", научи Actualno.com от свои източници в МВР.

Трупът е бил открит от охраната на лидера на ДПС в една от пристройките на имението.Първоначалната версия на пресцентъра на МВР е самоубийство, като е регистрирана една огнестрелна рана в областта на тялото на Емин.

Сигналът за намерения труп е бил регистриран в 18:00 часа, като на мястото на събитието първо се е явила оперативна група на СДМВР и Шесто РУ, а по-късно е пристигнал и началникът на СДП Николай Янев, който потвърди смъртта на Ахмед Емин.

Първоначално съобщението, постъпило в полицията, е било за намерено тяло на мъж в сграда на ул. "Беловодски път" в кв. "Бояна". По-късно е установена и неговата самоличност.

Тялото на Емин ще бъде предадено за аутопсия. Процесуално-следствените действия на мястото на инцидента продължават.

Actualno.com припомня, че Ахмед Емин е роден на 24 юли 1962 г. На местните избори проведени на 29 ноември 1995 г. е избран за кмет на село Козица. Избран е от избирателната листа на ДПС.

Има участия в следните фирми и организации: ЕКО КАУЗА ЕООД , ФОНДАЦИЯ "ИЗБОР - 2001"" и ФОНДАЦИЯ "ХЕРМЕС" . Във фондация "ХЕРМЕС" е управляващ заедно с Ахмед Доган.

Според Мохамед Реджеб от ДПС, който е член на Комисията по досиетата, Ахмед Емин е един от лидерите на ДПС разработван от бившата Национална служба за защита на конституцията, която е наследник на II-ро главно управление на бившата ДС.

Ахмед Емин е началник на политическия кабинет на лидера на Ахмед Доган.

actualno.com

 


Сходни връзки

Ексклузивно: Началникът на кабинета на Доган открит мъртъв в Сараите му! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди